Squirting - zlatna pravila

28/01/2019

Nije mit, a nije ni urin

Ženska se ejakulacija doima poput drevne legende - zvuči nevjerojatno, većina žena nije to doživjela, a opet postoje "zapisi" koji potvrđuju da je moguće. Ako ste dosad mislile da vi ne možete "squiratati", možda je ipak prerano da odustanete! Sve što trebate je slijediti ova pravila (a to možete sami ili s partnerom)...

I da, zapamtite, iako osjećaj prije nego što ejakulirate podsjeća na onaj kad puštate mlaz urina, sadržaj koji ejakulirate nije urin!

Nekoliko osnovnih pravila za početak:

1. Odvojite si dovoljno vremena i pobrinite se da vas nitko neće prekidati.

2. Opustite se!

3. Budite strpljivi i nemojte imati previsoka očekivanja.

4. Pripremite atmosferu.

5. Naoružajte se ručnicima (ne želite poslije spavati u mokrom krevetu, zar ne?).

profimedia-0011828090

6. Pronađite svoju G-točku!

G-točka se nalazi unutar vagine, 1 - 5 cm, na dijelu vaginalne stijenke, koja je okrenuta prema trbuhu. To je jedini dio unutrašnjosti vagine koji nije potpuno gladak, već podsjeća na golf lopticu ili koru od naranče.

7. Stimulirajte ju nježno i polako.

8. Slušajte svoje tijelo i nemojte se suzdržavati.

Kako se vaš užitak povećava, osjetit ćete da vam je erektilno tkivo nabubrilo, a G-točka i stidne usne postaju veće, odnosno pune se krvlju. Kod većine žena u tom se trenutku događa ejakulacija. Imat ćete osjećaj da želite stisnuti mišiće dok ih istovremeno opuštate.

Do squirting - a seksom

Ako želite doći do squirting - a tijekom seksa s partnerom, to je malo zahtjevnije, ali nije nemoguće. Najbolje su poze za to ili "doggy" ili da ste vi gore. Kada ste gore vi imate kontrolu nad dubinom penetracije, kutom i pritiskom pa ćete tako lakše postići željeni rezultat. Kod "doggy" poze veći je pritisak na prednji dio vagine, što bi isto moglo pomoći.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj