Sjedinjene Države uvrnutih činjenica o seksu

05/09/2020

Geografsko istraživanje ludosti koje ljudi čine u SAD-u (i nekih jezivih stvari koje ne smiju raditi...).

KALIFORNIJA Dobro došli u držu u kojoj je najprodavanija seks-igračka zapper - štapić za elektrostimulaciju.

UTAH U Provu, stari je trik za zaobilaženje pravila koje zabranjuje seks prije (mormonskog) vjenčanja nešto što se naziva "Provo namakanje": muškarac stavi svoj P u ženinu V i ne miče se. Tamo se tako nešto ne računa kao seks jer nema trljanja i guranja unutra-van. Logično...

WYOMING U gradu Newcastlu, zabranjeno je voditi ljubav u sobi za zamrzavanje mesa. Što je, zapravo, mudar savjet.

IOWA Poznatija kao američka prijestolnica dilda. Više od 40 posto stanovnika posjeduju tu stvarčicu - više od bilo koje druge države u SAD-u.

WISCONSIN U Connorsvillu je strogo zabranjeno da muškarac puca iz pištolja dok njegova partnerica doživljava orgazam. (Toliko pitanja, znamo...)

MISSOURI Kad se govori o "kompromisu iz Missourija", misli se na tehniku očuvanja djevičanstva prakticiranjem analnog umjesto vaginalnog seksa.

ZAPADNA VIRGINIA Godine 2018., stanovnici preslatko požudnog Morgantowna su kupili (po glavi stanovnika) više vibratora, sredstava za vezivanje, analnih umetaka i ostalih igračaka za stražnji otvor od bilo kojeg drugog grada u SAD-u.

SJEVERNA KAROLINA Na mapi Sjeverne Karoline možete pronaći stvarno mjesto koje se zove Horneytown (u slobodnom prijevodu Napaljengrad). Slobodno čekirajte Google Maps.

ALJASKA Floggeri (bičevi s više traka) najpopularnija su seks-igračka na Aljasci. A što biste drugo ondje radili?

TEKSAS Tehnički, Teksašanima zakon brani posjedovanje više od šest dilda. (Na svu sreću da je Cosmova centrala u New York Cityju, mi ih imamo 8756.)

NOVI MEKSIKO Ovdje (i samo ovdje) zakon je jedna čudna seks-igračka, nazvana "vražja kita". Taj dildo izgleda upravo kao što se zove: crven je i nalik je vražjoj alatki.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj