Sjaj poslije seksa - 5 načina kako vas seks čini ljepšima

11/03/2019

Kada ovo pročitate, htjet ćete se što prije seksati

Onaj euforičan osjećaj poslije seksa nije samo u vašoj glavi, već je vidljiv na vašem licu, zrači iz vaše kože, a čak vam i povećava grudi...

Veće grudi

Kada ste seksualno aktivni, bradavice su vam izraženije jer se svaki put kad se seksate ukrute, a čak vam i masno tkivo grudi može malo nabreknuti pa je vizualni dojam vaših grudi da su veće i više... Točno ono što ste uvijek željeli, zar ne?

Rosna koža

Tijekom i nakon seksa vaša koža dobije "šus" endorfina koji ima protuupalno djelovanje na vaše lice. Ili drugim riječima, manje prištića! Osim toga, poveća vam se količina estrogena, koji dobro utječe na elastičnost vaše kože i stvara kolagen. Više seksa znači više sjaja i manje bora!

Punije usne

Ubrzani protok krvi utječe na vaše usne (koje ste vjerojatno ionako koristile tijekom predigre) tako da izgledaju punije i rumenije.

Bistre oči

Bistar pogled, puno srce, ali doslovno! Snažan napad hormona oksitocina koji vam se događa poslije seksa i ostavlja vas u divnom blaženstvu zapravo vam čini oči bistrijima i otvorenijima.

Rumeni obrazi

Seksualno vam uzbuđenje ubrzava rad srca, što vam onda ubrzava cirkulaciju i širi krvne žile. Upravo je to cijela magija iza takozvanog fenomena "sex blush". Zašto trošiti na rumenilo kada se samo trebate redovito seksati?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj