Senzualni dodiri koji će rasplamsati strasti

27/04/2017

Priredite svom dragom masažu koju će još duuugo pamtiti i tretman koji ne može dobiti ni u najluksuznijem spa centru. I... postat će ovisan o vašim dodirima. A to je i cilj. Naučite uz nas i kako

s

Energetski podizač

Tehnika: Kratki, valoviti pokreti stimulirat će i probuditi mišiće te osigurati energiju za cijeli dan (pa kome je onda uopće potrebna jutarnja kava?).

Kako utječe na raspoloženje: Esencija limuna i limete trenutačno podiže razinu energije pa je odlična za početak dana.

Pokret koji morate isprobati: Počnite s masažom glave. Na glavi se nalazi mnogo živčanih završetaka pa će njihovo stimuliranje djelovati poput okidača, kaže Nancy Davis, terapeutkinja u Canyon Ranch Spa u Arizoni. Sjednite na krevet, a on neka sjedi na podu ispred vas. Brzim pokretima prelazite vrhovima prstiju od vrha glave do korijena vrata i nazad. Zatim sitnim kružnim pokretima prijeđite po cijeloj glavi kako biste stimulirali sve živce. Mijenjajte točke, a zadržite se na onoj koja mu najviše godi.

Pokret koji će ga vinuti u visine: neka legne na trbuh, a vi se fokusirajte na njegova leđa te dlanovima prelazite preko njih. Počnite stimuliranjem svakog kralješka, počevši od vrata nadolje, zatim masirajte leđa sa strane. Dlanovima lagano pritišćite točke na njegovim leđima i vaš će dragi biti spreman za početak novog radnog dana. A zatim zamijenite uloge i pripremite se za novi val energije.

Put u carstvo snova posut lavandom

Tehnika: Pritisak na određene točke pomoći će da se oslobodite stresa i nervoze na kraju radnog dana.

Kako utječe na raspoloženje: Zbog umirujućeg djelovanja od davnina je poznata blagotvornost lavande za dušu i tijelo.

Pokret koji morate isprobati: Kada ste na nogama od jutra do večeri, mišići u stopalima postaju napeti. Objasnite to svom dragom i zamolite ga da dlanovima obuhvati vaše stopalo, a potom neka kružnim pokretima palčeva otjera pritisak, predlaže Davis. Zatim neka vaš dlan okrenut prema gore masira pritišćući jastučiće između palca i kažiprsta - pritisak te točke u potpunosti će vas opustiti. Zatim vi njemu priredite potpunu relaksaciju.

Prije spavanja: Recite mu da legne na leđa i zatvori oči. Pokrijte donji dio njegova tijela frotirskim ručnikom, sjedite pokraj njega i masirajte mjesta koja su često zapostavljena - grudi. Prislonite dlanove na njih (tako da palčevi budu na ramenima) i spuštajte se prema dolje sitnim kružnim pokretima. Kako se budete spuštali niz njegov torzo, temperatura tijela vašeg ljubavnika ispod ručnika postupno će rasti.

1 od 3

Novo

Komentiraj