Seksi poza koju obožava 89% muškaraca

12/01/2011

Koji je to položaj koji mu daje fantastičan pogled i pristup svim vašim vrućim točkama? Već pogađate – doggy style…

s

Sigurni smo da nema muškarca koji ne voli ovu pozu, a većina njih ne samo da je voli, nego je obožava. Njihova poza broj jedan zaslužuje visoko mjesto i na popisu omiljenih među damama. Ne samo da je penetracija u ovom položaju dublja, nego je to idealan položaj za stimulaciju G-točke, a ostavlja i slobodan prolaz do klitorisa. Ukratko, nema razloga da je ne volite!

Zašto je toliko uzbudljiva za tipove
Seksualni terapeuti kažu da je razlog u tome što muškarcima ova poza omogućava da promatraju svog mališana kako ulazi i izlazi, što je u drugim pozama teže izvedivo. I usprkos tome što možda niste zadovoljne svojom pozadinom, u ovom položaju ona vašem dragom izgleda fantastično! Tako izvijena stražnjica izgleda glatko i zategnuto, a nedostaci poput celulita nestaju iz vidnog polja. Osim toga, kad se spustite na sve četiri, vaša vagina se sužava, što pruža veće trenje i još veći intenzitet zadovoljstva.

Zašto je i vi volite
Odostraga je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, kažu seksolozi. Najviše zbog toga što je pristup klitorisu neometan pa ga može stimulirati ili to možete raditi i sami. Kada vam je guza podignuta, vaša G-točka dobiva svu pažnju koja joj je potrebna. Isprobajte ovaj trik koji će vam donijeti višestruku dozu uzdaha: spustite grudi na krevet da bi penis imao direktan kontakt s G-točkom. Povećajte intenzitet zadovoljstva tako što ćete kružiti kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezati mišiće zdjelice.

Novi doggy style trikovi
Minimalne promjene ugla pod kojim ulazi u vas otvaraju nove vidike zadovoljstva. Potpuno se ispružite preko kreveta – ne morate obavezno stajati na sve četiri, a on neka legne preko vas. Isprobajte najrazličitije varijante ovog položaja: stanite s ispruženim nogama i savijte leđa, oslonite se rukama o naslon stolice, a neka vas on zgrabi odostraga, držeći vas snažno za kukove.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj