Seksi igrice koje pružaju pravo ljetno 'osvježenje'

20/06/2018

Ima li boljeg godišnjeg doba za skidanje i prepuštanje vodenim strastima od ljeta? Spojite dva tijela, dodajte malo vode i uživajte u omiljenoj sezonskoj poslastici!

ZAGRLJAJ U JACUZZIJU Neka vaš dragi sjedne na klupicu u jacuzziju, savijenih i lagano raširenih nogu i neka se nasloni na rub kade. Sjednite mu u krilo okrenuti prema njemu, držeći mu se za ramena. Gibajte se gore-dolje ili naprijed-natrag, što vam je u tom trenutku ugodnije. 

SEKS NA SPLAVI Popnite se na dobro napuhan zračni jastuk u plitkoj vodi i lezite na trbuh tako da vam stražnjica i noge ostanu u vodi. Partner mora stati iza vas, uhvatiti vas za bedra kao da gura tačke i ući u vas odostraga.

"MORSKI KONJIĆ" U PLIĆAKU Neka vaš dragi legne na leđa, okrenut prema moru, i ispruži noge tako da mu ih lagno zapljuskuju valovi. Može se osloniti na podlaktice ako ne želi da mu kosa bude puna pijeska. Leđima okrenuti od njega, polako mu se spustite u krilo. Oslonite se rukama na njegove bokove ili bedra. 

IGRE U KADI Napunite kadu s nekoliko centimetara vode pa otvorite tuš i pustite da voda teče. Lezite na bok i oslonite se na lakat. Podignite gornju nogu, a onda neka vam partner opkorači drugu nogu i uđe u vas. Potom mu nogu koju ste podigli naslonite na rame. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj