Seksi igre za večeras

01/09/2016

Osjećate se nestašno? Izazovite svog dragog na jednu od ovih erotskih igara (ili sve). Najbolji dio? Nema gubitnika

s

Mi u Cosmu mislimo da je seks ozbiljna zabava. A ovaj ćemo ga mjesec učiniti još zabavnijim tako što ćemo vam predložiti seksi igre za spavaću sobu. „Igranje igrica u spavaćoj sobi pridonosi opuštenosti i razigranosti te vam omogućava da istražujete fantazije na jednostavan način“, kažu seksolozi. Zato se pripremite za nekoliko prijateljskih utakmica i neka igre počnu...

1. Potraga za blagom

Što vam treba: Povez za oči i barem pet vaših omiljenih poslastica koje se mogu polizati, poput čokoladnog sirupa, meda, džema od jagoda i cimeta pomiješanog sa šećerom u prahu.

Pravila igre: U ovoj se igri vodite osjetilom okusa. Za početak zavežite oči svom dragom te na različite dijelove svog tijela utrljajte razne poslastice. Zatim lezite i recite mu da pronađe određenu poslasticu na vama - recimo, čokoladni sirup samo uz pomoć osjetila okusa, odnosno jezika. Pretražujući sva mjesta, usput će sretati slatka iznenađenja. Kad dođe do prave slastice, zamijenite mjesta.

Nagrada za osjetila: Iščekivanje vas oboje drži u stanju povišenog uzbuđenja. Dok se on pita na što će mu jezik naići, vi ćete u slatkim mukama iščekivati koji će dio vašeg tijela on sljedeći istražiti.

2. „Prljavo“ kockanje

Što vam treba: Dvije kockice, list papira i olovka.

Pravila igre: Ispišite na papiru brojeve od 2 do 12. Zatim zajedno pokraj svakog broja napišite po jednu seksi akciju koju oboje volite (ili biste voljeli isprobati). Zatim bacajte kockice i izvodite poteze koji odgovaraju dobivenom broju.

Nagrada za osjetila: To što ne znate što vas čeka unosi faktor iznenađenja, podiže seksualnu napetost i uzbuđenje.

3. Test dodira

Što vam treba: Svilena marama, mekani ručnik, kašmirski džemper, pero, kravata, kuhinjska rukavica, sladoled na štapiću ili kockica leda.

Pravila igre: Neka vaš dragi legne gol i zažmiri. Dodirnite njegova mališana jednom od pripremljenih stvarčica, a on neka pogađa o čemu je riječ. Ako pogriješi, prijeđite mu sladoledom po međunožju (samo na milisekundu, ne želite mu valjda nanijeti bol) i proći će ga uzbudljivi ledeni trnci. A ako pogodi, nagradite ga masažom toplim losionom „ispod struka“.

Nagrada za osjetila: Penis je ultraosjetljiv na širok spektar dodira pa će mu svaki predmet kojim ga dodirnete pružiti jedinstven osjećaj.

1 od 3

Novo

Komentiraj