Seks savjeti koje ćete obožavati

20/02/2018

Priuštite njemu, a i sebi noć za pamćenje uz Cosmo!

Dobra predigra. Ovo već i vrapci znaju, ali nije na odmet da vas podsjetimo. Vruća predigra je osnova za vreli seks. Osim u slučaju žestoke akcije na brzinu. Obucite ono što vašeg dragog najviše pali, a onda se pravite da ne znate što se događa i zašto se bacio na vas. Ili vi preuzmite kontrolu i bacite se na njega, ali tako da on vas ne može ni dodirnuti. To će ga natjerati da vas želi još više.

Prljavi sms. Budite dovoljno jasne u opisima onoga što želite da vam radi, ali opet ne otkrivajte previše. Poanta je da ga ostavite da razmišlja  i poželi više od toga.

Igrajte se. Ako ste željne seksi igrica, evo novog načina da začinite stvari u krevetu. Na listu papira napišite seksi poze koje biste rado isprobale, od 1 do 6, a zatim bacite kockicu. Ovisno o tome koji broj dobijete, vaš partner i vi morate detaljno pratiti upute s papira.

Ručni rad. Znamo da je teško izvesti savršeno ručno zadovoljenje njegovih potreba jer oni to sami vješto rade godinama, ali pokušajte s čvrstim stiskom. Pomičite ruku u dugim, ne pretjerano brzim potezima te dodajte čak i malo lubrikanta. Ali samo malo, jer ne želite previše klizanja koje će olabaviti vaš stisak.

Lokacija. Ako vam je ponestalo inspiracije kada se radi o uzbudljivim mjestima za seks, iskradite se na zadnji izlaz iz restorana, pokušajte na obali rijeke, u parku ili na vrhu nebodera.

Misionarska poza. Za bolji užitak i malo žešće akcije u ovoj pozi jedino što vam je potrebno je jastuk. Stavite ga ispod stražnjice tako da vaš partner ima bolji pristup kada prodire u vas. Vreli dodiri učinit će svoje.

Preuzmite kontrolu. Muškarci vole kada su žene na njima. Za dodatan užitak izvijte se unazad, podupirući se o njegove noge. Ovaj položaj idealan je za stimulaciju G točke, a muškarac ima i bolji pristup vašem klitorisu.

Pod tušem. Znate kako vas je uvijek palila ideja o seksu pod mlazom vrele vode? A onda ste shvatile da ne postoji ništa neudobnije na svijetu... Nemojte otpisati vreli seks pod tušem dok ne probate doggy style.

Bez orgazma. Samo se pokušajte opustiti. Razmišljate o previše stvari tako da je vaš 'skoro-pa-orgazam' izmaknuo. Fantazirajte ili pokušajte tehnikom koju koristite dok masturbirate. Znamo da vam uvijek upali.

Rođendanska iznenađenja. Bliži li se njegov  rođendan? Poklonite mu nezaboravno iskustvo. Inicirajte seks, obucite se privlačno, a onda ga dugo zavlačite dodirujući ga. Ne dopustite da prodre u vas dok ne procijenite da ste se dosta igrali. Njegov orgazam bit će intenzivniji nego ikad.

Povez na oči. Savršen način da preuzmete kontrolu. Vežite mu oči i stimulirajte ga, a dok to radite tražite ga da pogađa koji dio svog tela dodirujete u isto vrijeme. Neizvjesnost će ga nevjerojatno uzbuditi.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj