„Seks prašina“ je najnoviji afrodizijak

27/07/2016

Zaboravite na kamenice i čokoladu, imamo nešto zanimljivije. Napravili smo znanstveni eksperiment u seksualne svrhe!

Vjerojatno ste čuli za Moon Juice, brend koji proizvodi razne sokove, tonike i druge proizvode iznimno popularne u Americi. Ako za njih niste čuli do sad, sad sigurno hoćete. Naime, Moon Juice je nedavno predstavio novi proizvod – Sex Dust – napitak koji šalje valove krvi na sva prava mjesta čineći ga super popularnim i učinkovitim afrodizijakom – preporučeno od Gwyneth Paltrow.

Prah već samim izgledom djeluje čarobno, a prepoznali smo tek šačicu njegovih sastojaka među kojima su cistanche, kakao, maca, Epimedium, Schisandra i stevija. Osim stevije, koja je tu kako bi dodala slatkoću, većina sastojaka ima jednu ulogu – poboljšati krvni tok i spolnu zrelost. Sve što je potrebno jest pomiješati žličicu praha s pićem po izboru i pustiti da prah učini svoje.

A photo posted by MOON JUICE (@moonjuiceshop) on

Kako bi se uvjerili da stvarno djeluje, jedna ne Cosmova novinarka odlučila testirati svoj libido nadajući se kako će ju prah mentalno pretvoriti u osamnaestogodišnjeg tinejdžera.

Kad sam ga uzela, počela sam osjećati porast energije. Osjećala sam se kao da sam upravo popila tri šalice kave. Je li to od praha? Činilo se predobro da bi bilo istinito – poput kruha bez ugljikohidrata ili torte bez kalorija. Možda je u pitanju placebo efekt. Drugi dan napravila sam napitak uoči dejta, očekujući noć punu vatrometa. Našli smo se u kinu – ima li bolje mjesto za dodire i poljupce od ovog stereotipnog? Te su se stvari i dogodile, ali budući da ih je on inicirao, nisam sigurna koliko na tome mogu zahvaliti prahu. Da, htjela sam se seksati nakon filma, no to nije bilo ništa drukčije od bilo kojeg drugog dana. Očekivala sam da ću se do sada osjećati poput napaljenog divljeg psa spremnog napasti kauč. Večer je završila seksom, ali se nisam osjećala poput divlje životinje kao što sam mislila da hoću.

ZAKLJUČAK

Napitak mi je definitivno davao energiju, ali nisam sigurna koliko se može nazivati afrodizijakom. Djelovao je poput kave s pjenušcem – osjećala sam se živahno i pomalo pijano. Ako imate niski libido, vjerujem da prah itekako pomaže dovesti vas u seksi raspoloženje. Ako već dovoljno i često uživate u seksu, vjerojatno ćete, poput mene, prah iskoristiti za jače treninge ili rad do jedan ujutro.

S druge strane, ocjene na Amazonu iznimno su visoke što može značiti da sam u manjini. Možda je moj libido jednostavno savršen i nije mu potrebna nikakva pomoć (#savršeno). Ako niste imali glavobolju, a uzeli ste Ibuprofen, nećete primijetiti nikakvu razliku, zar ne? Ista je stvar i sa Sex Dustom, vjerojatno. Ostatak praha poklonila sam frendici koja je svoj libido izgubila prije nekoliko godina. I što se dogodilo? Seksala se te večeri.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj