Seks poza za njegov penis?

19/12/2016

Nikad ne znate što vas očekuje kod frajera tamo dolje. Njegov penis može biti različitih oblika i veličina, koji čak podsjećaju na neko voće. Međutim, svaki penis je poseban sam za sebe i ne postoje dva identična. Različitosti su u ovom slučaju poželjne, stoga nemate razloga za brigu zbog oblika penisa vašeg frajera.

Ovisno o veličini i obliku frajerovog penisa, neke poze će vam odgovarati bolje od drugih. Stoga, otkrijte koja vam poza pruža najveći užitak. Da bismo vam olakšali, pronašli smo poze za šest osnovnih tipova penisa, kako biste bili spremni na nova iskušenja, koja vas čekaju.

Oblik banane

Zakrivljenost penisa sasvim je normalna pojava, koja nastaje uslijed bržeg razvoja jednog dijela penisa. Međutim, ako frajer osjeća bol i ako je mu je penis stvarno izrazito zakrivljen, potrebno je poptražiti pomoć urologa, jer ti simptomi ukazuju na Peyronijevu bolest, kod koje se u tkivu penisa razvijaju vlaknaste i tvrde naslage, koje u erekciji drastično mijenjaju oblik penisa.

U ovom slučaju preporučena je poza žlice iz bočnog položaja. Lezite u bočni položaj, a da je pritom vaš frajer iza vas. Podignite gornju nogu i obavijte ga, tako da on može prebaciti svoju gornju nogu preko vaše donje, kad ulazi u vas. Sami odaberite stranu na kojju ćete leći, a njegov penis mora biti okrenut prema krevetu, zbog jače stimulacije vaše G-točke.

Stvarno veliki

Veliki broj frajera precjenjuje svoju obdarenost, misleći da su iznadprosječni. Međutim, ako vaš frajer ima stvarno velikog, ne morate se bojati da će vas ozlijediti, samo je potrebno dodati više lubrikanta, jer je vagina jako prilagodljiva veličini penisa.

Preporučena poza je na ležaljci, zajašite ga i svojim stopalima se oslonite o podlogu. Pritom mu moete biti okrenuti leđima ili licem. Spustite se na njega i sami ćete kontrolirati dubinu i brzinu penetracije, tako da nemate razloga za strah.

Dug i malog promjera

Ako je njegov penis malog promjera, morat ćete potaknuti svoju kreativnost, kako biste ga snažnije osjetili. Pritom radite Kegelove vježbe kontrahiranja zdjeličnih mišića, kako biste zajedno došli do vrhunca.

Iskoristite pozu joga čvor, u kojoj morate leći na leđa, visoko podignuti noge i saviti ih u koljenima, a on neka klekne uz vaša leđa i uđe u vas. Pritom ćete ga moći primiti za njegova bedra i imati bolji oslonac. U tom položaju sužava se vaginalni kanal, pa ćete snažnije osjetiti i svog frajera.

d

Oblik mrkve

Ovaj oblik čete jako rijetko susresti, ali to ne znači da on nije normalan. Jedini problem će vam biti, što takav penis jednostvano isklizne tijekom seksa.

Prakticirajte pozu ogledala, oboje kleknite okrenuti jedno prema drugome, neka svatko podigne svoju desnu nogu, a lijevom se osloni o pod. Zatim se pomičite tempom, koji vam odgovara. U ovoj pozi nema puno promjene dubine penetracije, ali je zato pojačan stisak zbog raširenih nogu, stoga užitak neće izostati.

Skriveni ponos

To je česta pojava kod pretilih frajera, jer masno tkivo skriva njihove centimetre. Ako ste i vi dobili nekoliko suvišnih kilograma to će teško funkcionirati. Međutim, uvijek postoje i frajeri, čiji je penis jednostavni malen, iako su mršavi.

Najbolja poza je poza kolica, nagnite se preko kreveta ili sofe, tako da vam je guza na rubu. Lagano raširite noge kako bi vaš frajer mogao ući u vas. Nakon toga neka vam malo podigne noge držeći ih za bedra. U svakom slučaju neće mu biti lako, ali će tako dublje pentrirati u vas, a akcija će biti puna energije.

Oblik pletenice

Stručnjaci kažu da je potpuna normalna pojava, penis izvijugan poput vadičepa. Ovakav oblik nastaje uslijed bržeg razvoja jedne strane penisa, a ptirom ponekad mogu nastati i problemui s erekcijom, ako mu se penis na toj razvijenijoj strani savije više od 90 stupnjeva, tada treba posjetiti urologa.

Iskoristite pozu plesa oko šipke. Uživajte u kosoj penetraciji, on neka legne na leđa i savije jednu nogu u koljenu. Vi mu okrenite leđa i koljenima mu dođite oko njegove savijene noge. Spustite se na njegov penis, a ako se nagnete prema naprijed, dodatno ćete još stimulirati svoj klitoris.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj