Seks na eks

11/01/2017

Dečki, drago nam je što ste uveli i dugu predigru na ljubavni meni, ali i nama je ponekad do animalnog seksa nabrzaka. Zamolili smo četiri Cosmo cure da nam prepričaju svoj najbolji petominutni seks.

Seks sa susjedom u liftu. "Marko i ja smo ono što ljudi zovu "prijatelji s povlasticama". Tu i tamo netko nekoga nazove, kad je napaljen, pa se poseksamo. Prednost je to što živimo na istom katu pa doslovno mogu do njega doći u papučama i kućnom ogrtaču. Jedne smo se večeri slučajno sreli pred liftom, na povratku iz noćnog izlaska. Čim smo ušli, bilo mi je jasno što će se desiti. Marko je zaustavio lift između četvrtog i petog kata i počeo mi otkopčavati košulju. Bilo je kratko, slatko i užasno uzbudljivo. (Mirna, 32)


"Ručni rad" u toaletu knjižnice. "Na faksu sam često učila u knjižnici, i svaki dan sretala prezgodnog dečka. Mjesecima smo se pogledavali, a onda je jedno jutro došao do mog stola, gurnuo mi papirić u ruku i otišao. Na njemu je pisalo "Već mjesecima zamišljam kako bi bilo voditi ljubav s tobom. Čekam te pred toaletom". Te su me rečenice toliko napalite da sam iste sekunde odjurila prema ženskom wc-u. Bilo je kasno navečer, vani je bila gomila snijega  i knjižnica je bila skoro prazna pa sam znala da su male šanse da nas netko uhvati. Nije bilo pravog seksa jer nismo imali kondom ali  pokazao je zavidnu vještinu "ručnog rada". (Matea, 25).

Luda strast u automobilu. " U klubu sam naletjela na najboljeg prijatelja svog starijeg brata, koji se ponudio da me odveze kući. Kao klinka sam bila preko ušiju zaljubljena u njega, pa sam odlučila ostvariti svoje pubertetske snove i napala ga čim smo ušli u automobil. Nije se branio. Štoviše, za tri sekunde je moje sjedalo bilo spušteno. Za pet minuta je sve bilo gotovo. Oboje smo bili rumeni i nasmiješeni". (Marta, 20)

Klinč u veži "Dečko i ja smo se prilično nacvrcali na jednoj večeri i na putu kući završili u nepoznatom ulazu. Bilo je ljeto, iz stana iznad pičio je Johnny Štulić, a mi smo se gibali u ritmu glazbe i lude strasti. Bojala sam se da netko ne naleti pa sam mu rekla da bude brz. I bio je. I dan danas se rado prisjetimo te ludosti" (Franka, 31)

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj