Seksualni 'soundtrack': Dragi frajeri, molim vas budite glasniji u krevetu

20/03/2021

Od srca, žene.

Svi žele čuti da su dobri u seksu i mislim da je konačno vrijeme da se složimo oko toga da ne postoji bolji način da se poruka čuje jasno i glasno od doslovnog vikanja. Naime, ovdje sam danas kako bih vam, u ime svih žena, poručila sljedeće: najdraži dečki, pustite svoje glasnice da uživaju s vama.

Da se razumijemo, ne kažem da žene trebaju da ih se drži za ruku i potvrđuje njihov svaki potez kako bi uživale. I ne, ja definitivno ne zagovaram forsirane rečenice poput: “Ide ti super, ljubavi!” Ali molim vas: dovodimo vas do ruba ludila, pa zašto se onda svom silom sve zvukove trudite držati za sebe? Gdje su svi uzdasi, samoglasnici i suglasnici? Gdje je onaj neodoljivi “ahhhhhh” trenutak prije orgazma?

Možda i ne bih spominjala ovaj problem kad ne bi bio toliko rasprostranjen. Ali je. Štoviše, čak 85 posto žena voljelo bi kad bi njihovi partneri bili vokalniji za vrijeme seksa, a njih 62 posto žale se na to kako se seksualni “soundtrack” uglavnom sastoji od njihovih solo izvedbi.

Ako vam je potreban dodatni poticaj za zagrijavanje glasnica, znajte da s glasanjem u krevetu gotovo uopće ne možete pogriješiti. Naime, istraživanja pokazuju kako se žene i muškarci brže i više uzbuđuju gledanjem XXX videa sa zvukom od gledanja eksplicitnog sadržaja u obliku fotografija, potvrđuje Candice Smith, suosnivačica stranice KinkKit.

Osim toga, seksi razgovori ispuštaju endorfine u mozak, pružajući vam “prirodan opijat” tijekom seksa, objašnjava Madison Eubanks, klinička psihijatrica i bračna savjetnica za EndThrive.

Iskreno, bacimo li pogled na druge živuće vrste, nije teško primijetiti kako veliki broj njih postoji upravo zbog svojih poziva i rituala za parenje. Naposljetku, i mi smo životinje i voljeli bi *čuti* kad nam se partner tjera.

Osim toga, usudim li se uopće predložiti korištenje riječi? Pokušajte s rečenicom: “Ti si nešto najseksi što sam ikad vidio” ili “Nikad te nisam želio više nego sad”. Zapravo, uopće nismo izbirljive - zadovoljile bi se i s jednostavnim: “Da!” Samo nek je iskreno.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj