Seks kakav će muškarcu dugo ostati u mislima...

28/02/2017

Želite ga u potpunosti ostaviti bez riječi ili ga samo podsjetiti da bolju neće naći? Došli ste na pravo mjesto!

Prljave priče

Dok neke nemaju dlake na jeziku, mnoge djevojke suzdržavaju se kad treba reći nešto „prljavo“. Ipak, iznenadit će vas što nekoliko takvih riječi mogu značiti u krevetu. Naravno, sami odlučite gdje ćete povući crtu jer cilj „zločestog“ razgovora nije da vam bude neugodno.

Kontrola

Ne prestajemo naglašavati važnost samopouzdanja u krevetu, a od cure koja točno zna što želi malo je toga više seksi. Pokažite mu što želite, a ponekad u potpunosti preuzmite kontrolu. Ne morate ga zavezati za krevet (iako je ta ideja odlična ako to oboje želite). Za početak, budite „gore“ i iskoristite to za vlastiti užitak kontrolirajući intenzitet, ali i brzinu!

Nove poze

Želite li isprobati neku novu pozu, ne čekajte, već mu to predložite odmah. Većina muškaraca s uzbuđenjem će prihvatiti vašu želju za isprobavanjem nečeg novog, a istraživanje novih područja uvijek pali kada je u pitanju pojačanje strasti.

Iznenađenje

Možda se baš i neće ugodno iznenaditi budete li usred noći ispod kreveta izvukli svoj vibrator, ali „ubacivanje“ nekih seks igračaka  ponekad i nije loša ideja. Budite maštoviti – osim seks igračaka poigrajte se s hranom ili seksi ulogama, a jednostavan odabir drukčijeg, novog mjesta za seks ponekad je sve što vam treba kako biste začinili odnose. U svakom slučaju, budite sigurni da znate što voli kako bi iznenađenje bilo pozitivno.

Gledanje

Vizualna stimulacija uglavnom uzbuđune muškarce. Upravo zbog toga, mnogi vole imati ogledala pored kreveta, a njega ćete oduševiti pozama poput „kaubojke“ ili „obrnute kaubojke“ koja će mu pružiti nevjerojatan užitak i još bolji pogled!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj