Seks 2.0: najseksi trendovi ove godine

29/04/2013

Evo što se treba događati u spavaćoj sobi, stvarajte seksi golišave fotografije, kupite nove trendi vibratore i prepustite se seksualnim fantazijama

Nastrano je OK!
Industrija seks igračaka puno duguje hit knjizi "50 nijansi sive". Prema podacima Sexy Adult Storea oni bilježe rast prodaje seks igračaka za čak 35% otkad je knjiga postala svojevrsna biblija urbanih mladih žena. „Mislim da je ova knjiga pomogla ženama da se otvore i opuste kad je riječo seksu“, kažu prodavači iz Sexy Adult Storea.
Oni nisu jedni čija je prodaja porasla nakon prašine koju je podigla knjiga.

JimmyJane, koji proizvodi fantastične svijeće koje se pretvaraju u aromatično ulje za masažu kaže: „Ovakve knjige pomažu i ubrzavaju popularnost vibratora kod žena. Prikazuju kupnju seksualnih pomagala potpuno normalnom stvari. Seks igračke postaju stvarnost i prestaju biti tabu kad je riječ o seksu. Što smo zaključili? Požurite u prvi seks shop i nabavite lisice, bič i povez za oči!

Multi tasking vibratori – zašto ih morate imati?
Prema najnovijim istraživanjima svi smo opsjednuti uređajima koji imaju tisuću funkcija. Počevši od mobitela, tabelta, gadgeta... Stalno se natječemo čiji ima više funkcija i čiji može napraviti bolje stvari. Ista je stvar s vibratorima. Došlo je vrijeme kada nam vibrator mora ponuditi više stvari (uz onu za koju je prvotno namijenjen). Prošlost su vribratori koji nas impresioniraju svojom veličinom, širinom ili čak savršenom anatomijom. Došlo je vrijeme vibratora koji izgledaju kako god vi želite. Boje, oblici, materijali od kojih su napravljeni postali su nevjerojatni. Tako možete pronaći vibrator koji izgleda kao muffin, onaj u obliku lista i sve drugo što vam padne napamet. Ovi novi vibratori imaju još puno dodatnih funkcija koje služe za potizanje orgazma od kojeg će se cijela kuća zatresti! Požurite po njih, znamo da za sebe želite najviše i najbolje!

Nova i samo vaša seks igračka!
Dobro došli u budućnost! Zamislite da možete sami dizajnirati seks igračku. Ona može izgleati kako god vi želite, raditi što god i kako god vi želite točno onim intenzitetom koji ste zamislili! Zvuči nemoguće? O ne, itekako je moguće. MakerLove i Dongiverse su nove web stranici koje su nastale u Americi a njihova je jedina funkcija pomoći vam stvoriti vašu seks igračku iz snova. Uz mnoštvo animacija, aplikacija i još puno toga pomoći će vam stvoriti vašu savršenu seks igračku!

Ispišite svoje seksi fantazije! Podijelite ih...
Istraživanja su pokazala da žene nemaju problem s verbaliziranjem svoji najseksi misli i fantazija. E pa cure, vrijeme je da to stavite na papir! Odnosno na web. Cliterati i Clean Sheets su web stranice koje služe baš za to, za objavljivanje seksualnih fantazija.
Tko zna, možda iz fantazija podijeljenih na takvim stranicama nastane novi seks priručnik i postane bestseller! Nemojte se sramiti i pišite, dijelite i maštajte...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj