Savršene seks poze prilagođene penisu vašeg dragog

20/05/2020

Poprilično nekomplicirana rješenja.

57% čitateljica ne bi promijenilo veličinu penisa njihovog partnera.

Ali… 58% čitateljica priznaje kako je veličina u spavaćoj sobi itekako bitna.

13 centimetara je prosječna veličina penisa u erekciji (9,6 centimetara je prosječna dubina vagine)

59% čitateljica nije osobito zadovoljno seksualnim životom (smatrajte ovu tablicu svojim spasiocem)

Oblik penisa

Gljiva

Čekić

Banana

Olovka

Krastavac

Veličina penisa

Mali Manje od 10 centimetara u erekciji (oko 5% muškaraca spada u ovu kategoriju)

Srednji 12-15 centimetara u erekciji (većina muškaraca)

Veliki Više od 15 centimetara u erekciji (otprilike 5% muškaraca spada u ovu veliku kategoriju)

Idealna poza

Doggy ‘Ako vam je partner straga, imat ćete mogućnost uživati u svakom njegovom centimetru, a što je nešto s čim gljiva i čekić imaju problema u drugim pozama’, objašnjava dr. Jenn Gunsaullus, seksualna trenerica. Stisnite bedra za još snažniji i dublji osjećaj.

Spoonanje On je poprilično debeljuškast i/ili širok pa bi najbolje bilo da ležite na boku. Ova vam poza omogućuje da postavite kukove pod onim kutom koji vam najbolje odgovara kako biste mogli kontrolirati gdje točno i koliko duboko doseže, kaže seksologinja i autorica knjige ‘Good Vibrations’ dr. Carol Queen.

Misionarska Ok, on nije Jason Derulo. Ali to ne znači da njegov mršavko ne može pogoditi sve one duboke točke koje želite da pogodi, kaže Queen. On neka bude na vrhu, a vi prebacite noge preko njegovih ramena.

Kaubojka 58% žena obožava biti na vrhu… vjerojatno zato što ova poza omogućava da odlučite i kontrolirate koliko točno njegovog penisa želite u sebi. Samo izvolite: sjednite mu u krilo i (pažljivo) se spuštajte na njega.

Analni S obzirom na to da je njegov penis velik otprilike koliko i prosječan butt plug, zašto ne isprobati stražnji ulaz? Naoružajte se lubrikantom za lakši ulaz, a zatim se bacite na istraživanje zadovoljstava saginjući se prema naprijed ili na sve četiri.

ULIJEVO ILI UDESNO?

U koju stranu je zakrivljen? Ako stvarno ne možete procijeniti, pretpostavimo da je ravan. U suprotnome, okrenite svoje tijelo u onu stranu u koju penis skreće, savjetuje Queen. Na ovaj način njegovo će zakrivljenje biti usmjereno ka vašim vaginalnim stijenkama, a što će doprinijeti postizanju penetracijskog orgazma (činjenica: tamo žive klitoralni živčani završeci).

AKO ON NIJE OBREZAN…

Neobrezani penisi mogu biti vlažniji nego što je to slučaj s obrezanima, kaže Queen. Upravo iz tog razloga kontakt njegovog vlažnog penisa i vaše vlažne vagine može biti izuzetno ugodan u super pripijenim pozama. Pokušajte se okrenuti licem jedno prema drugome, nogu isprepletenih jedno oko drugoga, ljuljajući se polagano prema naprijed i nazad. Znamo da ćete nam biti zahvalni. Nema na čemu, i drugi put!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj