Sado mazo igrice za početnike

17/02/2017

Kako atmosferu u spavaćoj sobi učiniti dostojnom filmskog scenarija...

Otkako je svijet zaludila trilogija 'Pedeset nijansi sive', sve se glasnije govori o sado mazo igricama, seksualnim maštarijama, zločestim igračkama, seksi rublju... Možda vi i vaš dragi niste spremni isprobati sve tajne S&M seksa, no to nikako ne znači da ne možete barem malo začiniti seksualni život.

Ispitajte teren. Prije nego što dragog prestrašite bičevima, lisicama i raznim drugim igračkama, doznajte što ga sve potencijalno privlači. Dirty talk je odličan način za istraživanje njegovih želja pa mu slobodno šapnite na uho kako biste točno voljeli začiniti odnose. Njegova reakcija najbolje će vam otkriti na što je sve spreman.

Sigurnost na prvom mjestu. Jednom kada ste utvrdili što ste voljni isprobati i kada se napokon odlučite na akciju, dogovorite sigurnosnu riječ. Neka to bude prvo što vam padne na pamet i što nema nužno veze sa seksom, a što ćete izgovoriti ako bilo tko od vas dvoje započne s igricama koje partner ne želi.

Skriveni pogledi. Veliku ulogu u S&M seksu igra upravo prepuštanje kontrole partneru. Ne mora čak svaka igrica nužno završiti samim seksom - golicajte maštu jedno drugome, zadirkujte i palite jedno drugo. Najbolji način za izoštravanje partnerovih osjetila je stavljanje poveza na oči zahvaljujući kojem će mu svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje.

Oduzeta sloboda. Prije no što pomislite na konopce i vezanje, isprobajte lisice koje mogu biti jednako zabavne i seksi. Jednostavne su za korištenje, a i definitivno su sigurnije i manje užasavajuće od konopa ili ljepljivih traka.

Ubojito rublje. Seksi rublje svakako bi trebalo postati dio vaših igrica. Igrajte se zavodljivim rubljem, komadima od kože i lateksa, halterima i samostojećim čarapama, visokim potpeticama... Zavežite ga za stolicu i priuštite mu zamaman pogled na izazovno rublje i seksi ples, a 'kaznite' ga za svaki osmijeh ili riječ koju vam uputi.

Gricni me nježno. Kada smo seksualno jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol pa ugrize doživljavamo kao izvor zadovoljstva. Naravno, ne morate se gristi i tući toliko snažno da ostavite jedno drugom masnice po tijelu, ali lagano grickanje ili spankanje svakako će podići temperaturu.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj