Razlika između frajera u dvadesetima i tridesetima je - velika!

19/12/2017

Ako ste se to ikada pitale...

Općenito govoreći, ljudi su prilično sretni dok god uživaju u seksu. Ali nakon ankete provedene na 1500 muškaraca, otkrili smo da postoje određene promjene u seksu koje uvode frajeri koji su ušli u tridesete.

Mlađi frajeri  obično su uzbuđeni oko svega vezanog za seks. Međutim, kada dođu u tridesete, traže nešto novo kako bi pobijedili dosadu u krevetu i začinili svoj seks nečim novim.

Većina frajera u ranim dvadesetim rekla nam je da ih najviše oraspoloži oralni seks. Dok su frajeri od 30 do 34 godine rekli da je najbolji način za postizanje erekcije taj da legnu na partnerice. Zreli ljudi shvaćaju da je užitak veći kada ga oba partnera doživljavaju u isto vrijeme. Oni su shvatili da ženu neće dovesti do orgazma samo penetracijom.

Iako je samo 23 posto frajera ispod 30 godina otvoreno prema ideji da pokucate na njihova "stražnja vrata", gotovo polovica frajera u svojim tridesetima kaže da bi to moglo biti nezaboravno iskustvo. Oni su opušteniji u svom tijelu i žele istraživati sva područja.

Više od 80 posto frajera u tridesetima reklo je da ih uzbuđuje gledanje pornića sa svojim partnericama, što je veliki pomak sa 61 posto u dvadesetima. Stručnjaci smatraju da je razlog tomu vjerojatno njihov strah da će ih partnerice osuđivati ako im sugeriraju gledanje pornića.

Frajeri u tridesetima  dovoljno su sigurni u svoje želje da ih podijele s vama, često kao način da bi zahuktali vašu dugogodišnju vezu.

Što reći, za one mlađe, jedva čekamo da uđu u tridesete!

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj