Proširite seksualne horizonte u vezi

16/09/2011

U vezi ste s dečkom iz snova i čini se da ste napokon pronašli princa na bijelom konju. Da vam seksualni život ne bi postao monoton te da ne bi krenuo u potragu za drugom princezom, proučite naše savjete

c

EKSPERIMENTIRAJTE
Mnogi koji su u dugim vezama čeznu za promjenom u krevetu, za nečim što još nisu radili. Pa što vas sprečava da to i ne učinite?! Vaš se seks može popraviti, odnosno obogatiti već prakticiranjem novog položaja. Možete zajedno pogledati pornić pa isprobati neki položaj koji vam se sviđa. To će vas dodatno zbližiti i povezati.

IZAĐITE IZ SVOJA ČETIRI ZIDA
Odvažite se i iskušajte seks na otvorenome, u vlaku, u diskoklubu, negdje gdje ne postoji prevelika opasnost da vas uhvate, a opet je dodatno uzbudljivo jer ipak znate da biste mogli biti uhvaćeni. Kako god, ako seks kod kuće postaje dosadan, izađite iz kuće. Poslije ćete moći u udobnosti vlastita kreveta prepričavati dogodovštine – što obično uzrokuje vruću reprizu!

OTKVAČITE SE
Bez obzira na to jeste li zajedno dva mjeseca ili dvije godine, povremeno morate otpustiti kočnice i doživjeti divlji, vrući, neobuzdani, vrtoglavi seks. Na primjer, iznenadite ga oralnim seksom u hodniku čim dođe s posla i poseksajte se na brzaka stojećke. Ili se poseksajte u automobilu na nekom skrovitom mjestu – to će vam probuditi sjećanja na početke veze, što će dodatno rasplamsati erotski žar.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj