Probudite strasti u spavaćoj sobi

28/02/2018

Seks nikako ne smije biti dosadan!

1. Ponovljena predigra. Zašto se nakon prave igre ne biste opet vratili na početak i započeli s novom predigrom? Određene osjećaje tada još osjećate prilično intenzivno, a to je savršeno vrijeme da krenete opet ispočetka. Također, zašto baš sada ne biste isprobali nešto novo – kada ste već dovoljno uzbuđeni?

2. Masirajte mu glavu. Sjetite se koliko vi volite kada vam frizerka pere kosu i istovdobno masira glavu. Upravo tako je i s muškarcima. Tada se oslobađaju hormoni poput oksitocina koji djeluju veoma pozitivno na naš mozak, a potiču pravo zadovoljstvo.

3. Priprema terena. Poigrajte se malo sa svojim partnerom. Recite mu ili mu pošaljite poruku o tome kakvo donje rublje nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi.

4. Led. Stručnjaci se slažu da kockice leda mogu napraviti čuda u seksu i podići atmosferu do neviđenih razmjera. Isprobajte to jedno na drugome, na kukovima i grudima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedno od vas nasmije. Seks i treba biti zabavan prije svega.

5. Lubrikant. Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će zasigurno biti slobodnija, a uz to ćete probati i nešto što će pojačati seksualnu želju.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj