Prljavo u ženskim mjerilima

16/09/2016

Zdrav seksualni život povremeno treba prelazak nekih granica. Trik je u nekim seksi potezima koje bi on trebao predložiti (Dečki, jeste čuli?! Ovaj tekst je i za vas). Ili sami iznesite prijedlog, teško da će se buniti. Ti će vam potezi donijeti ludo i divlje uzbuđenje bez neugodnog osjećaja koji ponekad prati “drugačije” seksi aktivnosti. Evo nekoliko načina za unošenje zločestog faktora u vaš krevet

Seks za kakvim potajno žudi

Upotrijebite ogledalo

Stavite ogledalo (što veće to bolje) pokraj kreveta da biste imali dobar pogled na akciju. Doživjet ćete novo erotično iskustvo. Žene u ovoj poziciji imaju pogled na cijelo svoje tijelo, na muškarca koji se kreće u njihovu zajedničkom ritmu te bolji kadar na kapljice znoja i izraz partnerova lica.

On je njezina fantazija

Sve žene imaju prljave seksi misli tijekom dana, ali ih ne izgovaraju pred svojim muškarcima. Većina muškaraca ispituje partnerice o čemu sanjaju, što žele. Dajte im glavne smjernice, a on neka razvije priču sa što više detalja dok vi slušate zatvorenih očiju. Nakon nekoliko minuta na vama je da nastavite priču, očiju još zatvorenih, dok vas on počinje zadovoljavati. Svaka će žena u ovoj situaciji biti zbuđenija nego što je to u uobičajenim seksi scenarijima zbog partnerova truda da fantaziju pretvori u stvarnost. 

Dominacija

Muškarci bi trebali pokazati ženama koliko su neodoljive u trenucima kada si dopuste oslobođenje iskonske energije koju nose u sebi. Iznenaditi ih pažljivim i nježnim povlačenjem kose dok ih strastveno ljube. Baciti ih na krevet i držati im ruke da ih ne mogu micati dok su na njima. Ovakvi pokreti šalju vrlo jasnu poruku – ne mogu se kontrolirati kad sam pokraj tebe. Svaka će žena doživjeti nalet adrenalina kad sazna koliko uzbuđuje muškarca. 

Neka ona dominira

Dečki, ponekad je dobro prepustiti cijelu stvar ženi u ruke. Recite joj da želite da sve bude po njezinom, lezite i opustite se. To je pozivnica koja oslobađa maštu, a mnoge se dame zbog sramežljivosti ne usude same dati isti prijedlog. Na taj ćete način najbolje saznati što ona želi od vas kad se prepustite strastima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj