Privatni seksi party

28/12/2016

UPUTE: Izvedivo isključivo kod kuće. Svjedoci mogu i moraju biti jedino vaša četiri zida. Iskoristite interijer i komade namještaja za seksi zabavu bez premca

d

STEPENICE PREMA NEBU

Izvrstan način da se on "popne".

Način izvedbe: Kleknite na stepenice s laktovima i podlakticama naslonjenima na stepenicu iznad vas. Malo raširite noge i podignite stražnjicu. Vaš dragi neka klekne na stepenicu niže i uđe u vas odostraga. Dlanove neka položi na vaš struk. Poza je to koja dopušta nesmetan pristup G-točki pa se pripremite na put do vrha.

Težina: Koljena će možda osjetiti udarce, pogotovo ako su stepenice od drva ili drugog tvrdog materijala. Ako su obložene tepihom, možda će biti mekše, ali riskirate grebanje kože o tkaninu, što će vrlo vjerojatno oštetiti kožu i uzrokovati peckanje i crvenilo. Najbolje da pod koljena stavite jastuke.

KLINČ U KUHINJI

Kada osjetite neizdrživu glad...

Način izvedbe: Sjednite na kuhinjsku radnu plohu gledajući u svog muškarca i oslanjajući se odostraga na ruke. On neka se smjestiti između vaših nogu i dlanovima osloni na plohu dok ulazi u vas. Niste sigurni što raditi s nogama koje vise? Za super seksi varijaciju smjestite ih na njegova ramena. Dok prodire u vas, ljuljajte tijelom naprijed-nazad za još dublju penetraciju i intenzivniji doživljaj.

Težina: Ako je radna ploha previsoka, neka on stane na stolčić ili bilo koji drugi komad namještaja koji visinom može poslužiti svrsi i može izdržati njegov teret.

NEPODOPŠTINE U BLAGOVAONICI

Ne brinite zbog čudnog ponašanja za stolom. Oprošteno vama je.

Način izvedbe: Stanite na stolac gledajući prema njegovu naslonu. Noge smjestite uz rub rubove sjedala tako da su lagano raširene. Držite se za naslon, savijte noge u koljenima i izbacite stražnjicu unazad. Dragi neka stane iza vas s rukama na vašim kukovima ili oko struka i tako prodire u vas. Neka se kreće polako kako se stolac ne bi prevrnuo i vas dvoje zajedno s njim.

Težina: Za ovu su pozu potrebni snažni mišići nogu. Ako vam poza postane neizdrživo teška, uvijek on može sjesti na stolac, a vi na njega.

SASTANAK NA STOLIĆU

Umjesto kave ili čaja poslužite mu sebe.

Način izvedbe: Za ovo vam je potreban dug i ravan stolić. Lezite na leđa preko njega s raširenim nogama položenim sa svake strane stolića tako da su vam stopala na podu. On neka legne na vas, primi rukama rub stolića iznad vaše glave i rukama se povlači kada ulazi u vas.

Težina: Prije nego što počnete s akcijom pomaknite apsolutno sve što se nalazi na stoliću da biste izbjegli nezgodne ozljede. Na ograničenom ste prostoru pa zaboravite na maženje i prebacivanje u stranu. Kada završite s "poslom" pazite da on ne padne ustranu.

HVATANJE POD TUŠEM

Najbolji način da se očistite. Konstruktivno pere i grešne misli.
Način izvedbe: Pobrinite se da je temperatura vode ugodna i da vam tuš ne lupa direktno u lice. Nije nimalo seksi ako izgledate poput miša koji se utapa. Stanite pod tuš s lagano raširenim nogama gledajući u zid. Ruke položite na zid iznad visine glave i dignite jednu nogu na rub kade ili podložak za sapun. On neka vas primi oko struka i uđe od vas odozada.

Težina: Savitljivost je nužna za ovu pozu. Ako je podložak za sapun previsoko da biste o njega oslonili jednu nogu, okrenite se prema dragome i omotajte jednu nogu oko njega. I pazite da se ne okliznete!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj