Prednosti veze bez obaveza

24/10/2011

Ponekad vam je potreban samo seks i ništa više. Maženje i romantika uopće ne igraju. U takvim situacijama najbolje je imati "posebnog prijatelja" od kojeg ne očekujete ništa, a vezu najmanje. S njim je najlakše ostvariti najdublje fantazije

s

Nema razmišljanja o tome "što će misliti o meni" jer nakon dobre zabave svako ide svojim putem do sljedećeg susreta bez velikih očekivanja. A baš su ti susreti idealna prilika za isprobati nešto što dosad niste. Evo nekoliko prijedloga za seksi igrice bez suzdržavanja koje će vas dovesti do vrhunca barem jednom.

Unajmite eksplicitni film uz koji se napalite u sekundi i zahtijevajte da s vama glumi vaše omiljenje scene.

Proživite fantaziju za koju bi se teško odlučili isprobati s gospodinom Pravim. Odjenite lateks i glumite dominu, isprobajte igru s lisicama zarobite zlikovca ili dopustite da vas kazni jer ste bili zločesti. Mogućnosti su nepregledne na vama je da odaberete "film".

Izgovorite svoju fantaziju naglas. "Želim osjetiti blizinu tvoje kože. Nosi me u spavaću sobu i uzmi me." "Povuci me za kosu snažno dok si iza." "Obori me na pod i koljenima razmakni moja bedra."

Zatražite oralni seks i ne osjećajte se obaveznom uzvratiti. Osim ako to zaista ne želite.

Nemojte biti pristojni. To je vaša šansa da kažete ne svemu što ne volite raditi i što ne volite da vam se radi. Recite: "Više volim kada me diraš ovako" i onda mu pokažite kako vam to treba činiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj