Pravila za seks za jednu noć

28/01/2013

Ako mislite da je to avantura koja se ne planira, možda ste donekle u pravu, ali ovih pet pravila treba imati na pameti...

d
  1. Uvijek imajte zaštitu sa sobom. Nemojte se osloniti na to da će on imati kondom. Postoji mogućnost da neće i da ćete se upustiti u nezaštićen odnos. I nikada mu nemojte dopustiti da vas uvjeri da zaštita nije potrebna. Ako pokuša, znači da nema najbolje namjere i ne biste trebali spavati s njim.

  2. Ne očekujte da ćete ga ponovno vidjeti. Ako odmah uskočite u krevet s njim, vjerojatno će vas gledati kao djevojku za jednu noć, a ne djevojku za vezu. Malo veza je započelo u krevetu pa ako ste u potrazi za vezom, to nije način da je pronađete. Kada se pripremite da je to zabava za jednu noć, nećete biti razočarani ako to zaista i bude samo jedna noć.

  3. Budite otvoreni za eksperimentiranje. Radi se isključivo o zabavi i užitku, prema tome nemojte biti skromni. Ako on želi pokušati nešto drugačije, upustite se u eksperimentiranje – ako vam se ne svidi, gledajte na to kao iskustvo više. I s obzirom na to da ne poznaje vaše tijelo, možda ćete morati uzeti stvar u svoje ruke – doslovno.

  4. Nemojte prespavati kod njega. Jednom riječju – neugodno. Maskara vam je razmazana, a dečka ne poznajete. Osim toga, cijela stvar oko maženja može biti poprilično zbunjujuća. Mnogo je bolja opcija otići prije nego što se nađete u situaciji da morate išta objašnjavati.

  5. Riješite se krivnje. Ženama je teško dopustiti si da uživaju bez osjećaja krivnje. Podsjetite se da ne postoji nijedan razlog da i žene ne bi uživale u seksu za jednu noć poput muškaraca. Ako ste odlučili upustiti se u nešto takvo, odlučite u startu da se nećete osjećati krivima. I držite se te odluke. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj