Pravila predigre

10/02/2014

Samo lutkama na napuhavanje nije potrebna predigra i o tome se ne pregovara: to je neizbježno poput nove godine. Laganim korakom krenite prema krevetu u kojem ćete iskušati stvari koje nikada prije niste...

Zornjak za dobro jutro

Dečko vam je jutarnji tip? Ako vam je to problem, lako ćete ga pretvoriti u poslijepodnevnog ili večernjeg. Ubacite mu ceduljicu u torbu koju nosi u teretanu ili mu tijekom dana mailom pošaljite neku škakljivu poruku (po mogućnosti privatni jer poslovne adrese podliježu sasvim neprimjerenim zavirivanjima administratora u sadržaj poruka). Dodajte nekoliko sočnih detalja i što očekujete od večernje igre te potaknite njegovu maštu, a učinite li to dva ili tri puta tijekom dana, budite spremni za večernju akciju.

Brisanje granica

Što igra bolje počne, bolje će i završiti. Pojačajte predigru tako što ćete mu dopustiti da na sekundu-dvije uđe u vas, a potom se vratite manje konkretnoj zabavi. Neka osjeti što mu je glavno jelo, ali neka ne zaboravi da je predjelo jednako važno. I što dulje bude čekao, bit će gladniji... da ne kažemo strastveniji.

Predseksualni ritual

Seks je prepun rituala, pa zašto ne bismo bili zabavni? Dajte mu do znanja što slijedi i slobodno tu igru ponovite. Odjenite haljinu koja naglašava vaše obline, pustite glazbu uz koju vam je ugodno voditi ljubav, upalite mirisne svijeće u spavaćoj sobi ili zapodjenite neki “škakljivi” razgovor koji će sugerirati vašu želju – u obzir dolazi bilo što od toga. Neka konačno shvati da Katy Perry nije samo dobra pjevačica, nego i najavljivačica!

Povratak u školu

Oboje napišite tri stvari koje vas u seksu najviše napaljuju, a potom se ponašajte kao da je u pitanju jelovnik – birajte kojim ćete redoslijedom iskušati koje od “jela”. Ili, još bolje, presavijte papiriće pa naizmjenično izvlačite što ćete sljedeće probati, učiniti, raditi...

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj