Ovako ćete najbrže potpaliti svoju strast!

10/08/2016

Prije nego što se zaputite u krevet očekujući strastven seks, dobro je znati što vas uzbuđuje. Dakle, krenimo...

Biti sretna (čak i sama)

Masturbirajte – dok ste u kadi punoj pjene, dok gledate TV ili kad god pomislite da je vrijeme za vlastito zadovoljstvo. Osjetite što vas posebno uzbuđuje, jeste li više za igru klitorisom ili vam je dovoljno nadraživanje bradavica (iako nema potrebe da jedno isključuje drugo). Kad otkrijete svoje erogene zone i načine kako ih stimulirati, preselite spoznaje u krevet i ove godine ne odustajte od njih.

Pedeset nijansi maštanja

Sjećate li se dana kad ste doživjeli najviše orgazama? Možda kad ste čitali “Pedeset nijansi sive”? Napravite listu knjiga koje biste željeli pročitati ove godine, bez obzira na to je li riječ o novijim naslovima ili starijim djelima. Naime, opisi seksa u “Pedeset nijansi sive” djeluju blijedo u usporedbi s knjigom Anaïs Nin “Venerina delta”, a ni Erica Jong u svojem “Strahu od letenja” nije se libila sočnih opisa.

Život na rubu

Jason Biggs svojedobno je iskušao kako izgleda zadovoljiti se toplom pitom od jabuka, ali njegov novi eksperiment u seriji “Narančasta je nova crna” vrijedan je kopiranja. Iskušajte život na rubu – dodirujte se sve do trenutka kad osjetite da se približavate vrhuncu. Zaustavite se i smirite, da vidite imate li snage oduprijeti se želji za orgazmom. Tako ćete dobiti uvid u to jeste li za brzi seks i ekspresni orgazam ili ste više slow motion djevojka.

Zakoračite u sjećanja

Seksolozi ne smatraju problematičnim ako se prisjetite nekog iskustva iz prošlosti koje će vam pomoći da potpalite strast. Svejedno hoće li to biti seks tijekom godišnjeg kad ste bili potpuno opuštene, dan kada ste s dečkom, umjesto po snijegu, skijali po plahtama ispod debelih pokrivača ili seks na brzaka u kupaonici. Što god vas je napalilo, ponovite to već ove subote... i svake druge večeri.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj