Popravite svoj seksualni život - odmah!

15/12/2016

Čak i u najstrastvenijem ljubavnom životu može ponestati inspiracije. Cosmo, naravno, ima rješenje za to!

d

Znamo da vam kreativnosti u krevetu ne fali, ali smo sigurni da uvijek ima mjesta za nova, još eksplozivnija uzbuđenja. P. S. Pročitajte tekst sa svojim partnerom, a onda se bacite na ozbiljan posao…

Vrhunske tehnike zagrijavanja

Ako ste toliko uzbuđeni i čini vam se da ne možete izdržati više ni trenutak, imajte na umu da što više odlažete penetraciju, to ćete intenzivnije uživati kada konačno prijeđete na stvar! Ne zaboravljajte važnost predigre, a evo i kako da je učinite nezaboravnom…

Mazite se preko gaćica

Ne žurite skinuti sve sa sebe. Taj djelić tkanine bit će prepreka koja će dodatno raspaliti želju, što će, naravno, kasnije dovesti do moćnog orgazma. Dovedite jedno drugo do ludila tako što ćete se maziti preko donjeg veša. A onda prijeđite na potez koji će ga raspametiti – pritisnite usne na vrh njegova još skrivenog mališe i zagrijte ga toplim dahom. Zatim se “prošetajte” po cijelom penisu i pustite ga da uživa u ugodnim žmarcima. Ne prelazite na sljedeći korak dok ne uzvrati istom mjerom!

Senzualni dodiri za vrhunsko uživanje

Umjesto da se odmah bacite na uobičajene poteze i pohitate na oralni seks, probajte sljedeće. Sjedite goli jedno nasuprot drugog i vrhovima prstiju nježno mazite njegovo tijelo. To će mu naelektrizirati živčane završetke i pripremiti ga za uživanje.

Kružni put do ekstaze

Jeste li već osjetili taj moćan osjećaj kada on prvo neko vrijeme svojim mališanom samo kruži, ali ne prodire u vas? Nemojte preskočiti taj uzbudljivi potez! Obuhvatite vrh penisa svog dragog i nježno prelazite njime po vagini, naročito klitorisu. Pomičite ga gore, dolje, u krug, kako vam paše, a znajte da će to trenje goditi i njegovu supersenzitivnom glaviću.

Osvježite uobičajene poze

Dobre stare poze vam možda pružaju sigurne orgazme, ali s vremenom postaju monotone! Ne kažemo da morate prijeći na akrobacije i poteze koje može izvesti samo vaš instruktor joge. Dovoljno je da klasičnim pozama dodate nekoliko novih opakih zahvata i… voila! Odličan seks postaje fantastičan.

Guza gore

Misionarska poza pruža bezbroj mogućnosti, samo uvedite neke novosti. Pokušajte potpuno skupiti i stegnuti noge, čime ćete stvoriti dodatno trenje. A ako želite pravu poslasticu, probajte ovo: neka on klekne iznad vas, a vi obavijte noge oko njegova struka. Podignite guzu tako da je može obuhvatiti i držati rukama dok prodire u vas. Ovaj kut ulaska omogućava bolju stimulaciju G-točke i dublju penetraciju.

1 od 2

Novo

Komentiraj