Pogreške koje ubijaju njegovu želju

12/02/2018

Poznajete ga već dugo, ali u vašoj glavi postoje kočnice koje nikako ne možete opustiti. Mislite da je sve u redu pa možda zaista i jeste, ali ako nastaviti raditi po svome i ne promijenite neke navike, njegov bi interes mogao početi nestajati. Ovo su pogreške koje dovode do toga

d

Nikada ne inicirate seks
Ovo je pogreška koju čini najveći broj žena. Preuzmite katkad inicijativu jer muškarci vole samouvjerene žene i napaljuje ih sama pomisao da su vam seksualno privlačni. A još kad mu to pokažete...
Ne reagirate u krevetu
Pokažite mu da se dobro provodite. Kad vidi i čuje da uživate, još ste mu napetiji. Nemojte se bojati riječi ili zvukova koje bi mogla proizvesti vaša usta. To je sasvim prirodna stvar.
Zaboravljate njegove bradavice
Koncentracija živčanih završetaka na njima je tolika pa su one erogena zona jednako kao i kod žena. Možda je vaš muškarac i osjetljiviji na njih nego drugi muškarci. Stimulirajte ih jezikom i budite nježni.
Smatrate ga odgovornim za vaš orgazam
Žene su same odgovorne za to hoće li ili neće postići vrhunac. Ne očekujte da vam čita misli nego mu recite gdje i kako želite da vas dodiruje. Ako ne želite govoriti o tome, samo mu usmjerite ruku.
Seks je ograničen na spavaću sobu
Iznenadite ga seksom na neočekivanom mjestu. Muškarci vole pustolovinu i kada njihova partnerica spontano pokaže erotsku strast. A i vama će se svidjeti promjena.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj