Pet prijedloga erotičnog štiva koje će vas inspirirati

18/01/2019

Nemate volje za seksom? Evo nekoliko knjiga koje će vam probuditi želju

1. "Seksualni život ružne žene" autorice Claudie Tajes. Naslov govori sve.  Jucianara je ružna žena: ne pretjerano ružna, već najobičnije ružna. Istodobno se bez problema može stopiti s okolinom ili isticati na najneugodniji mogući način. Takva je sudbina ružnih žena koje svijet ne tretira jednako kao i one lijepe, ili barem prolazno lijepe. Jucianara će to vrlo rano u životu shvatiti – još kao djevojčica, kad se prvi put zaljubi i poželi svome odabraniku pokloniti srce od papira koje mu je izradila, a on je neotesano odbije zbog njezine ružnoće. Crpeći materijal iz vlastita životnog iskustva, Jucianara će oslikati sudbinu svih ružnih žena u koju ih smješta današnje društvo. Smjela, oštroumna i najčešće upravo urnebesno smiješna, knjiga "Seksualni život ružne žene", slijedi pustolovine nesretne Jucianare, od najranijih dana i neprihvaćanja u obitelji i školi, do njezina zrelog ljubavnog života.

2. "Asarotica” autorice Ase Akire, odnosno 22 kratke priče koje su test za uzbuđenje i seksualnost svake žene.

3. “The Mismade Girl” autorice Sashe Grey. Nakon napuštanja tajnog seks društva, Catherine upoznaje muškarca koji je podsjeća na sve što propušta.

4. “Night Shift” autorice Joanne Angel. Avantura u kojoj sami birate u kojem će se smjeru razviti smještena u trgovinu za odrasle.

5."Pokorna" autorice Tare Sue Me. Upravo su njezini autentični BDSM romani inspirirali Eriku L. James za njezine hit knjige. Abby  ima skrivenu fantaziju. Nathaniel West u New Yorku je poznat kao briljantni, zgodni vlasnik tvrtke West Industries. No, Abby zna da je on više od toga: Nathaniel je privlačan i iskusan dôm koji traži novu pokornu. Željna zaviriti u svijet užitaka izvan svog uobičajenog života knjižničarke, Abby se ponudi Nathanielu u nadi da će on ispuniti njene najskrivenije potrebe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj