I vi vidite penise u svemu? Ovaj Instagram profil zna točno o čemu pričate

02/04/2021

Prljavi umovi, okupite se. Pronašli smo pravu poslasticu.

Ako ste se ikad pitali postoji li neki naziv za ljude koji u svemu vide oblik penisa odnosno je li riječ o nekakvom poremećaju, slobodno se opustite. Riječ je o jednoj vrsti pareidolije, vrlo česte i vrlo bezopasne pojave ne direktno vezane za penise.

Naime, pareidolija je fenomen pridavanja smisla nasumičnim prizorima ili zvukovima, a možda najpoznatiji oblik jest prepoznavanje oblika i lica u oblacima.

U ovom slučaju, pričamo isključivo o penisima - penisima u oblacima, penisima na cesti, penisima na automobilima ili pak dobrim starim penisima u našoj jutarnjoj kavi. Pripišite to kroničnom nedostatku socijalizacije, ali netko je na Instagramu nedavno otvorio profil @dicksruletheworld, a mi smo ga kao dobri, uzorni i pošteni građani morali podijeliti s vama.

Zato, sljedeći put kad u nečemu totalno nepovezanom vidite penis, ne brinite, niste ništa prljavijeg uma od svih nas.

A dok vi uživate u prizorima, mi ćemo vas počastiti s nekoliko fascinantnih činjenica o penisu.

Prva erekcija događa se puno ranije nego što mislite. Štoviše, muške se bebe poprilično često rađaju s erekcijom, a istu je moguće vidjeti i na ultrazvuku nakon što se spolni organi u potpunosti formiraju.


Penis je dvostruko duži nego što mislite.
Odlična vijest za frajere diljem svijeta unatoč tome što se onaj drugi dio nalazi unutar tijela, ali hej, činjenica je činjenica.


Ono s brojem cipela je mit.
1993. napravljeno je istraživanje i ne, veličina cipela nema baš apsolutno nikakve veze s veličinom njegovog penisa. S druge strane, u maloj mjeri ima veze s dužinom njegovog kažiprsta pa….


Tijekom REM faze sna, muškarci obično iskuse 3-5 erekcija tijekom svake noći. Iako još uvijek ne znamo točan razlog zašto se to događa, vjeruje se da se erekcija događa kako bi se spriječilo uriniranje u krevetu.

View this post on Instagram

A post shared by Dicklatte (@dicklatte)


Većina frajera nema apsolutno nikakvu kontrolu nad ejakulacijom.
To je djelomično tako zato što ejakulacija nije povezana s njihovim mozgom već s kralješnicom. S druge strane, mozak može igrati ulogu u privremenoj odgodi ejakulacije zbog čega frajeri nerijetko razmišljaju o nekim totalno neseksi stvarima kako bi seks trajao dulje. Nemojte im zamjeriti, to rade zbog vas.


Ne postoji jedan točan smjer erekcije.
Penis tijekom erekcije može biti usmjeren prema lijevo, desno, gore, dolje pa, ako ste se ikad brinuli o tome zašto njegov ne izgleda poput drugih, najčešće se ne radi o apsolutno ikakvom problemu.


Ne postoji nikakva korelacija između flacidnog penisa i penisa u erekciji kada je u pitanju veličina.
Drugim riječima, ako penis u flacidnom stanju izgleda maleno, nitko ne garantira da tijekom erekcije neće znatno narasti i obrnuo; neke erekcije znaju napraviti vrlo malu razliku u veličini.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj