Pedeset nijansi sive za početnike

09/04/2013

Prije nekoliko godina bilo je nezamislivo pričati otvoreno o stezaljkama za bradavice ili lupanju po guzi, ali knjiga 'Pedeset nijansi sive' itekako je to promijenila. Em i LO, popuarne blogerice i koautorice knjige '150 nijansi igre' donose vam vodič za S&M početnike

'Dirty talk'
Kako ne biste šokirali partnera novim idejama koje želite probati u seksu, pokušajte testirati fantaziju šaptanjem u uho za vrijeme seksa 'Što bi mislio kad bi ti napravila ovo? Meni je to totalno seksi.“

Sigurnost na prvom mjestu
Fizički i emotivno, kinky seks može biti malo previše za nekog i zato je odličan za parove koji su dugo zajedno i izgradili su povjerenje. Ako će doći do vezanja ili slično, dogovorite se oko još neke riječi koju ćete koristiti umjesto 'ne' ako vam se nešto ne svidi ili vas boli.

Vezanje oči
Poanta S&M je ustupanje kontrole. Zato je povez za oči dobra polazna točka. Jednu večer, jedno od vas dvoje neka naređuje, drugu večer zamijenite uloge. Uvođenje kinky ideja u spavaću sobu pokazuje da ste zaista zainteresirani da ispunite fantazije jedno drugome.

Odjeća
Koža, lateks, halteri, visoke pete – isprobajte bilo što što inače ne biste obukli.

Ugriz
Kada ste zaista napaljeni, bol može izazvati pravi užitak. Ne trebate isprobati spanking poput onog koji voli Christian Grey, ali grickanje bradavice, udarac po guzi ili lagano povlačenje kose može zaista pojačati seksualnu napetost.

Lisice za ruke
Postoje lisice za ruke na čičak koje su vrlo jednostavne za uporabu. Odlična ideja za kinky seks!

Igračke za seks
Puno je zanimljivije ako predate partneru potpunu kontrolu nad igračkama. Nekim bežičnim vibratorima može se upravljati čak i putem mobitela. Sigurni smo da će se vašem partneru to jako svidjeti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj