Pametna i seksi...igračka!

12/06/2013

E pa drage naše, velika nam je čast predstaviti vam igračku koja nas je oduševila - inovativni Cascade Ripple koji posjeduje tehnologiju ispuštanja lubrikanta!

Na kojem principu radi?

Malo ispod ručke nalazi se maleno punjenje lubrikanta kojim se upravlja putem 3 dugmeta na bazi. Zahvaljujući mogućnosti upravljanja, možete birati koliko ga želite vlažnog ili suhog.

9 različitih funkcija vibriranja, savršeno ugodni silikon od kojeg je napravljen i ispuštanje lubrikanta čine Cascade Ripple jednim od najboljih vibratora koji postoje. Vibracije su tu da podražuju vaš klitoris, a naborani silikonski završetak igračke idealan je za stimulaciju G -točke. Još jedna prednost mu je što se veoma praktično može puniti preko USB-a.

Nas je apsolutno oduševilo što nećete morati voditi brigu o lubrinkantu, samo stisnite gumb i dozirajte količinu koja će, imitirajući prirodni proces ovlaživanja, stizati iz vaše igračke.

Cijena od $75 ne svrstava ga u najjeftinije vibratore, ali smatramo da itekako vrijedi investirati u nešto što će vam priuštiti nebrojene užitke. Nabavite i vi svog kaskadera i dopustite da vas zavede svojim vještinama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj