Ovo je riskantan seksi trend za kojim je poludio cijeli svijet

27/03/2015

Mi u Cosmu mislimo da je seks definitivno područje koje treba istražiti do maksimuma, a SAD se s time svakako slaže. Naime, u modi je nov, neobičan način za uživanje u seksu.

Seks u vaša četiri zida mogao bi biti prepun uzbuđenja, ali se nikako ne može mjeriti s, pomalo riskantnim, seksom na javnom mjestu jer, bar prema onima koji ga često prakticiraju, količina adrenalina neusporediva je s ijednim drugim načinom.

Naime, i najmanja mogućnost da ćete biti uhvaćeni na djelu dovoljna je kako bi u vama probudila visoku dozu uzbuđenja i adrenalina u vaše tijelo, čineći vaš strastveni zagrljaj još strastvenijim.

Ipak, je li moguće da je seks na javnom mjestu postao stvar trenda i osobne reklame? Mi mi mislimo kako, bar za neke parove, itekako je.

Egzibicionizam

Usred bijela dana, oko 15.30, jedan se par prepustio strastima na nogostupu ispred trgovine maturalnih haljina u Kaliforniji. Vlasnik prodavaonice vidio ih je na snimci nadzorne kamere. Ono najzanimljivije je činjenica kako se par netom prije događaja upoznao po prvi put.

Na sveučilištu u Tennessiju jedan par nije mogao odoljeti seksu u novinarskoj loži stadiona Neyland. Kasnije su uhvaćeni na fotografijama društvene mreže Snapchat.

Treći i možda najnezgodniji slučaj dogodio se na stanici podzemnog vlaka gdje je jedan par uživao u „doggy“ stilu na pokretnim stepenicama. Kada ih je prolaznik prekinuo, žena se okrenula otkrivajući malu bebu koja joj je svo to vrijeme bila privezana na grudima. Seks na javnom mjestu možda je i zanimljiva pomisao, ali ovo je malo previše za nas.

Trend?

U svim ostalim trendovima teško je pronaći granice, a čini se kako ih u seksu ovom trenutku više i nema. Jedno je sigurno – oni koji žele biti primijećeni, svakako to mogu postići seksom izvan svoja četiri zida jer, uz današnju moć interneta, jedva zadržavamo i ono unutar njih.

Stručnjaci potvrđuju kako se nalazimo u zlatnoj dobi egzibicionizma gdje je važno biti primijećen i viđen. Žene to žele kako bi se osjećale poželjnima, a čini se kako o načinima na koji će to postići, nitko neće previše raspravljati.

Mi se pitamo – gdje nestaje granica pristojnosti i avanturizma, a počinje neprimjerenost i neukus?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj