Ovo je 10 vrsta seksa koje su pred svakom od vas!

29/08/2017

Počinje polako, s laganim pljeskom po guzi i jačim stiskom, a onda shvatite da vam se to sviđa... ili da biste još jače...

Prvi rebound seks nakon prekida poduge veze. Ne sjećate se kako je „seksati se“ jer ste u posljednjih nekoliko godina dirali samo jednom tijelo – vašeg bivšeg: „Je li ono lizanje uha čudno svima ostalima osim njemu? Hoće li itko drugi znati onaj kružni pokret koji me totalno izluđuje? Što ako sam zapravo očajna u krevetu, ali sam u vezi bila s jednom osobom kojoj je to odgovaralo?? Smirite se. Tek ste u 20-ima – čeka vas još jako puno seksa i učenja o istome.

Nespretan online seks s vašim dečkom na daljinu. Ako je itko ikad imao zadovoljavajuć i nimalo neugodan Skype seks neka se javi sad. Ovo su misli koje mi imamo tijekom Skype seksa: „Nikad ne bih ovako masturbirala sama. Kakvu to facu radi? Čekaj, moja vagina TAKO izgleda??“ Nijedna od tih misli nikad nije dovela do orgazma.

Seks s prijateljem koji vas nikada prije nije privlačio sve do... Zagrlili ste se tisuću puta i nije vam ni na kraj pameti bilo da bi između vas mogla postojati ikakva seksualna energija. Odjednom ste na nečijem partyju, nakon četiri pića i zovete taksi koji će vas odvesti do najbližeg kreveta.

One night stand nakon kojega ste preplavljeni osjećajima. Izmijenili ste možda deset riječi i još toliko uzdaha, ali sljedeće jutro skačete svaki put kad se mobitel oglasi. Razmišljate o vašem prvom spoju... o vašem 50-om spoju... O VAŠEM VJENČANJU. Znate da pričate gluposti, ali on ima tako mekanu kosu...

One night stand nakon kojega ne osjećate apsolutno ništa. Ako imate problema s odvajanjem osjećaja od seksa, onda je ovaj seks apsolutno savršenstvo. Zabavan je, siguran, bez ikakvog žaljenja i uopće vam neće biti žao ako se nikad više ne vidite. Ono, hvala na oralnom i želim ti ugodan život!

Seks kojim testirate svoje granice i to da li ih uopće imate. Počinje polako, s laganim pljeskom po guzi i jačim stiskom, a onda shvatite da vam se to sviđa... ili da biste još jače? Hmmm, možda još? Ne, to je previše! Bravo za kontrolirano eksperimentiranje!

Uzbudljivi seks na javnom mjestu koji biste rado ponovili. Večer je krenula u poprilično monotonom tonu i vi i vaš partner slučajno ste se zaputili prema WC-u u isto vrijeme nakon čega ste odlučili „začiniti večer“ vrućim seksom u WC-kabini dok netko nije pokucao, nakon čega izlazite iz kabine izbjegavajući kontakt očima i pristojno se smješkajući.

Žestoki pomirbeni seks nakon još žešće svađe. Ne želi na večeru s vašim roditeljima. Izašli ste s frendicama umjesto da ste ostali s njim kad je bio prehlađen. Oboje ste bijesni jedno na drugo i iz toga se rađa najbolji i najstrastveniji seks kojega ste ikad imali. Mi ne vidimo ništa loše u ovom načinu rješavanja konflikta.

Seks za vrijeme menstruacije s frajerom s kojim još uvijek niste toliko opušteni. Posljednji spoj s frajerom na Tinderu prošao je dobro (nijednom nije provjerio mobitel!) i razmišljate o tome da spoj premjestite u spavaću sobu. Ali vi imate mjesečnicu. Onda si kažete da je on odrasla osoba koja zna kako odrasla tijela funkcioniraju i kažete si: „Je****!“ Jedan ručnik. Dva orgazma.

Analni seks koji baš i ne ide po planu. Ako po planu mislite bez boli, čudnih osjećaja, neugode i dokaza da vaša probava funkcionira. Ipak se radi o ANALNOM seksu. Ne znači da ne može biti dobar!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj