Ove vam igračke nikada neće dosaditi!

25/10/2017

Za razliku od partnera koji može biti odsutan, neraspoložen ili prehlađen, ove vas spravice nikada neće ostaviti nezadovolj(e)nu...

Je Joue Mio – prsten za penis

Želite li vi i on začiniti seksualnu svakodnevicu, svakako isprobajte ovo maleno čudo s nekoliko brzina i jačina vibracije. Vama će poslužiti kao vibrator koji nećete morati pridržavati tijekom odnosa, a i vaš partner će uživati u dodatnim podražajima i vibracijama. Za razliku od ostalih sličnih igračaka, ovaj je prsten super jednostavan za upotrebu, elegantnog je izgleda i kao što smo već spomenuli, omogućuje biranje brzine, ali i jačine vibracija pa je zadovoljstvo zagarantirano.

2

Lelo Sona – stimulator za klitoris

Stimulatori klitorisa nisu nikakva novost u svijetu igrački za odrasle, ali zato Lelo Sona je. Dok ostali stimulatori rade na principu vibrirajućih motora, Sona jedina koristi soničnu tehnologiju – sonični valovi odbijaju se od klitorisa i prenose se kroz cijelo njegovo tijelo zbog čega se stimulira čak 75% više površine klitorisa nego što je to slučaj s ostalim vibratorima koji stimuliraju samo njegovu površinu. A kako biste bili sigurni da vam intenzitet valova odgovara, birati možete između 8 različitih stimulacijskih programa. Mmmmmmmože!

3

Lovehoney Rabbit Vibrator – vibrator

Ako ste ikada pokazali interes za seks igračke, morali ste čuti za popularne zečiće. Ovaj jednostavni model odličan je odabir za sve željne dodatnog užitka. Zahvaljujući silikonskim ušima, moguće je istovremeno stimulirati G-točku iznutra i klitoris izvana. Kao i većina ostalih vibratora,i zeko pruža mogućnost odabira različitih intenziteta stimulacije. I molimo vas, nemojte nas kriviti ako se navučete na njega. Orgazmi su zarazno dobri, nemojte se zbog njih osjećati loše!

4

Lelo Ora – simulator oralnog seksa

Postoji li itko tko ne voli oralni seks? Ok, dopuštamo mogućnost da postoji, no malena je vjerojatnost da je taj zalutao na ovu temu. Ora je višestruko nagrađivana seks igračka, s razlogom. Ima samo jednu manu – velika je vjerojatnost da je u oralnom seksu bolja od bilo kojeg živog partnera. Izgleda neobično, a silikonski obruč skriva malenu kuglicu koja putuje posvuda (vjerujte nam, nudi i više no dovoljno različitih mogućnosti kretanja) i još k tome cijeli obruč vibrira. Što to točno znači? To znači da je Lelo uspio pronaći recept za postizanje nevjerojatno snažnog orgazma kad god se odlučite zaigrati. Ukratko, Ora je robotska verzija ljudskih usta za koju niste ni znali da ju želite, ali zato kada ju jednom isprobate, nećete se htjeti od nje nikada više rastati!

5

Photo credit: Lelo, Lovehoney, Je Joue

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj