Orgazam dug četiri mjeseca

31/07/2011

Da, dobro ste pročitali. Nicole Daedone, instruktorica seksa, u svojoj knjizi tvrdi da je uz pravog partnera takvo što itekako moguće te da još nije srela ženu koja ne može doživjeti orgazam u bilo kojem trenutku već samo one koje toga nisu svjesne

d

Za postizanje ovog, barem zasad nezamislivog, višemjesečnog zadovoljstva potrebno je dosta vremena i truda. U ‘The Art And Craft Of The Female Orgasm' Daedone kaže da je najbitnija meditacija, i to ona orgazmička. Oba partnera svakodnevno moraju meditirati po 45 minuta uz potpunu koncentraciju.

Moraju se udobno smjestiti i lagano se dodirivati u sobi punoj svjetla. Ako ste pomislili da udobnost podrazumijeva izostanak odjeće, u krivu ste. Partneri moraju biti odjeveni. Najvažnije je da žena meditirajući razmišlja o svojim osjećajima, a muškarac o svojoj partnerici.

Autorica tvrdi će uporni i strpljivi prve pomake nabolje osjetiti već nakon deset dana. Jer ovakva meditacija pomaže ženi da stalno bude uzbuđena.
E sad, jedno je teorija, a drugo praksa. Koliko si parova može omogućiti takav ‘luksuz' i odvojiti jedno za drugo toliko vremena u svom prenatrpanom dnevnom rasporedu?

sDownloadajte sličicu i stavite je na fejs i obavjestite prijatelje...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj