Orgazam budućnosti

31/10/2011

Zamislite današnje muke milijuna žena koje ne mogu doživjeti orgazam i trude se na sve moguće načine da bi svoj seksualni život obogatile takvim iskustvom. Za dvadesetak godina takve brige neće postojati ako je vjerovati futurologu Ianu Pearsonu. Njegova je formula - stisni Ctrl+Shift+O i eto orgazma!

d

Kako će to otprilike izgledati Pearson će pobliže objasniti na konferenciji "If" u Royal Geographical Societyju u Londonu za tri tjedna. A princip je jednostavan. Pearson predviđa da ćemo u budućnosti imati mogućnost nošenja na koži elektroničkih sklopova koji mogu snimiti signale našeg živčanog sustava tijekom seksa. Ti bi nam sklopovi kasnije omogućavali ponavljanje tog iskustva podražajem živčanog sustava na potpuno isti način. Pearson je za časopis Wired izjavio da bi čak bilo moguće napraviti knjižnice senzorskih iskustava pornozvijezda pa bi svi mogli iskusiti što one zapravo osjećaju.

U još daljoj budućnosti tehnologija će napredovati i više pa Pearson vjeruje da će nam u mozak moći ugraditi čip koji bi mogao iznova kreirati već doživljene osjete. "Onda bi to moglo biti tako lako kao Ctrl+Shift+O za orgazam", kaže Pearson.
Naravno da s takvom tehnologijom ljubavni odnosi kakve poznajemo odlaze u zaborav. Super za jednostavnost i učinkovitost, ali teško da će se netko odreći posebnosti osjećaja kože na koži.

sDownloadajte sličicu i stavite je na fejs i obavijestite prijatelje...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj