Upoznajte aplikaciju koja broji vaše orgazme!

15/09/2021

Vrijeme je da upoznate aplikaciju Lovely...

I tako… zatekli smo se u razdoblju u kojemu je gotovo nemoguće izmisliti nešto za što ne postoji aplikacija: od Fitbita za vježbanje preko menstrualnog kalendara do vješto sklopljenih pomagala za kvalitetan san. Štoviše, njihov je razvoj otišao toliko daleko da je čudno što već odavno nemamo jednu za praćenje orgazama… Ili možda ipak imamo?

Naime, na tržištu odnedavno postoje “pametni vibratori”, uz koje dolazi i aplikacija, a zahvaljujući posebnom taktilnom senzoru, vaši se orgazmi prikazuju na dijagramima. Možete bilježiti i informacije o razini stresa i sna, ali i količini konzumiranog alkohola i kofeina kako biste točno znali što utječe na vaš orgazam.

Osim toga, aplikacija Lovely povezana je s prstenom za penis te je posebno osmišljena kako bi učila o vašem “stilu” seksa, a zatim te informacije koristila za osobno savjetovanje. Znači li to da odsad moramo voditi i tablice o svakom aspektu svog života, uključujući i seksualni? Naravno da ne, ali ako ste štreberski tip i ovakve vas informacije vesele, znajte da vam je to ipak omogućeno.

No nemojte se previše uzrujavati jer, baš kao što nećemo uvijek dostići onih deset tisuća koraka na dan ni imati potrebnih osam sati sna, s vremena na vrijeme u redu je utonuti u san i bez orgazma o kojem će danima pričati svi susjedi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj