On se ne želi seksati s njom??

09/02/2017

Manekenka Miranda Kerr i najmlađi milijarder na svijetu Evan Spiegel u vezi su tri godine, a kako je on izuzetno tradicionalnih pogleda čekaju prvu bračnu noć kako bi se upustili u seksualne odnose

Top model i Viktorijina anđelica Miranda Kerr u intervjuu za The Times otkrila je mnoge detalje iz svog privatnog života o kojima je do sada šutjela. Poznato je da je Kerr zaručena za suosnivača Snapchata i najmlađeg milijardera na svijetu Evana Spiegela, ali je manekenka u intervjuu otkrila da se njih dvoje nikada nisu seksali te da čekaju prvu bračnu noć.

Ta 33-godišnjakinja također je otkrila da ne planira imati još jedno dijete prije vjenčanja za Spiegela te da je njezin sedam godina mlađi zaručnik veoma tradicionalan te dala naslutiti da se nisu seksali. Tako kada su je upitali planira li drugo dijete odgovorila je: ‘Ne dok se ne vjenčamo. Moj partner je jako tradicionalan’, a na pitanje znači li to da apstiniraju ona se jako zbunila te odgovorila: ‘Ne možemo… Mislim, mi samo… Čekamo’.

Kerr i Spiegel u vezi su tri godine, a vjenčanje planiraju za kraj 2017. godine. Manekenka ima sina s glumcem Orlandom Bloomom.

d


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj