Olimpijski seks ili kako potrošiti kalorije olimpijca u spavaćoj sobi

08/08/2016

Bolje od odlaska u Rio, zar ne?

I dok se sportaši diljem svijeta natječu za titulu najboljeg u Brazilu, mi ostali promatramo i navijamo iz sigurne udaljenosti – našeg kauča. Jedno je sigurno – nismo ni blizu tome da osjetimo znoj koji ti atletičari ostavljaju na terenu... ili hoćemo?

Žalosni jer ne možemo osjetiti spektakularnu atmosferu šarenog Ria, došli smo do ovog zanimljivog grafa koji dokazuje da seksom (da, seksom!), možemo potrošiti jednak broj kalorija, poput svih onih sportskih zvijezda. Ovo zvuči poput prave Cosmo tjelovježbe i jednostavno smo ju bili obavezni podijeliti s vama.

Podijeljene po svim kategorijama od trčanja na sto metara do gimnastike, Dr. Felix spaja svaku disciplinu sa seks pozama koje uključuju jednake skupine mišića i to s potrebnim vremenom koje će nam donijeti jednake rezultate... i orgazam.

Kome treba osobni trener kad imate partnera i ovaj mali vodič, zar ne?

d

Dakle, kao što možemo iščitati iz tablice, samo dvije i pol minute misionarske poze troši jednak broj kalorija kao i sprint na sto metara. Dobro, profesionalnim trkačima za ovo je potrebno oko 10 sekundi, ali im nije n i upola zabavno kao i nama.

Ako je veslanje vaš sport, upustite se u 25 minuta obrnute kaubojke za fantastične trbušnjake, leđa i noge. A zašto ne isprobati seksi verziju sporta izdržljivosti i upustiti se u 50 minuta doggyja (OK, ovo je stvarno za one izdržljive). S druge strane, to je čak 3000 metara preskakanja prepona. Kad na to tako gledamo, nama je ipak nešto lakše.

Zato, nemojte se osjećati loše zato što svoj život niste posvetili sportu. Umjesto toga, ovoga ljeta život posvetite seksu (hej, ovo ne može biti loše) i možda, samo možda u jesen uđete s onim dugo priželjkivanim atletskim tijelom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj