Doznali smo koje je najnapaljenije doba dana za žene, a sad nas zanima koje za muškarce (ili bolje pitati koje nije?)

30/05/2021

Baš kao što se ne možemo dogovoriti oko toga što ćemo gledati na Netflixu, čini se kako se ne možemo dogovoriti ni oko seksa.

Različiti smo. U to nema nikakve sumnje, a ako je vjerovati nedavnim istraživanjima tvrtke LoveHoney, ništa nam sličniji nisu ni seksualni satovi. Pritom mislimo na točno vrijeme kad nam se najviše seksa.

Cilj istraživanja bio je utvrditi u koje su doba dana žene i muškarci najviše raspoloženi za seks, a brend je u tu svrhu ispitao čak 2300 odraslih osoba.

Kada su u pitanju žene, njih čak 70% potvrdilo je kako njihov partner uglavnom nije raspoložen za seks onda kad bi se one najradije bacile na njega i to vjerojatno zato što većina muških ispitanika smatra kako nema ništa boljeg od seksa ispunjenog krmeljima i jutarnjim zadahom i to između 6 i 9 ujutro.

Žene, s druge strane, seks preferiraju u potpuno suprotno doba dana, točnije između 11 navečer i 2 ujutro.

Još uvijek niste sigurni u vjerodostojnost ovih podataka? Pa, čini se da se kompanija doista jako potrudila budući da su u svom istraživanju uspjeli ustanoviti da su muškarci najnapaljeniji u točno 7 sati i 54 minute dok su žene za akciju najspremnije u 23 sata i 21 minutu.

I dok nam nije ništa čudno da je riječ o još jednoj stvari oko koje se baš i ne možemo složiti, mi predlažemo da napravite kompromis i jednostavno to obavite dvaput dnevno. Tako će svi biti sretni, zadovoljni i, ono najbitnije, zadovoljeni.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj