Neka pucaju kreveti!

29/06/2018

Prekrojili smo nekoliko uhodanih poza koje će vam pomoći da dođete do vrhunca svaki put!

"VRUĆA ROLADA" Jednostavno se smjestite na bok, on iza vas, i umjesto da se kreće gore-dolje, neka bude što dublje u vama, dok vi laganim kretnjama bokova i stezanjem vaginalnih mišića vodite oboje put istinskog užitka. Osim što u ovoj pozi dobivate puno maženja, ovakvi pokreti stimuliraju G točku, što je ključno da biste doživjeli vaginalni orgazam. Naravno, njegove su ruke slobodne da istražuju vaše ostale seksi točke.

"PLES U KRILU" Ova je poza iz grupe Favorit za mnoge parove- on neka sjedi, a vi se udobno smjestite u njegovo krilo, okrenuti licem u lice.  U ovom položaju vi držite kontorlu nad ritmom, kutom ulaska i pokretima jer ste za manevar  i kretanje slobodni upotrijebiti kukove te ruke i koljena kao oslonac. Umjesto da se krećete gore dolje, radije se kukovima pomičite naprijed nazad jer ćete tako ostvariti bolji kontakt. Treba li reći da je upravo ovakvim gibanjem klitoris dodatno stimuliran cijelo vrijeme. 

"MOĆ NA VRHU" Umjesto da mu, kao obično kad ste gore, budete okrenuti licem, okrenite mu se leđima. Umjesto da ga zajašete poput kaubojke, za promjenu noge skupite i smjestite ih između njegovih. Sa skupljenim nogama lakše ćete uposliti vaginalne mišiće, što će pojačati užitak. Naravno, u ovoj pozi također jače stimulirate G točku, što će u kombinaciji sa stimulacijom klitorisa voditi s eksplozivnom orgazmu. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj