Naučite izvesti striptiz u 8 koraka

16/02/2018

Erotski performans osmišljen samo za njegove oči nikako ne može biti promašaj -
izvedite ga uživajući u svakom pokretu dok se on topi promatrajući vas!

1. Izaberite kostim. Važno je da na sebi imate dovoljno odjeće kako bi nastup mogao duže potrajati. Vašem dragom bit će naročito zanimljivo promatrati vas kako se iz svog svakodnevnog izdanja pretvarate u seksi boginju. Zato ne morate imati nikakvu posebnu garderobu, već obucite nešto u čemu vas često viđa. Naravno, podrazumijeva se da nećete baš stati pred njega u vrećastim trapericama i tri broja većoj kariranoj košulji!

2. Osjetite glazbu. Striptiz se može izvoditi i bez glazbe, ali uz senzualne seksi zvukove, sve će biti zanimljivije. Odaberite pjesmu koja ima dobar ritam i uz koju se osjećate ugodno i opušteno.

3. Pravite kontakt očima. Zavodljivo ga gledajte direktno u oči. To je odličan način da se povežete za vrijeme striptiza, a iskre koje će sijevati iz vaših očiju dodatno će ga uzbuditi.

4. Koristite kosu. Muškarci obožavaju žensku kosu - zato je iskoristite kao sredstvo za zavođenje. Ako imate dugu kosu, pustite ju da razuzdano pada preko vašeg lica i vaših ramena. Ako imate kratku kosu, prolazite prstima kroz nju uz seksi pokrete.

5. Plešite. Njišite kukovima bez ustručavanja. Uvijajte tijelo u senzualnim pokretima. Njišite grudima i guzom. Erotično čučnite i prijeđite rukom po nogama. Neka vaše tijelo služi kao instrument za zavođenje tijekom striptiza.

6. Skidajte se sporo. Svaki put kada skinete jedan dio odjeće, naglasite to značajnim upadljivim pokretom.

7. Zabavite se. Striptiz treba biti ugodan i zabavan vama isto koliko i njemu. Osjećajte se dobro u svojoj koži, pokažite samopouzdanje i seksipil. Što se više oslobodite inhibicija i prepustite, striptiz će biti bolji.

8. Strasno vodite ljubav poslije fantastične uvodne predstave.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj