Funkcionira samo u filmovima: Toi Toi na nekom festivalu i još par najgorih mjesta za seks

08/04/2021

Ako već nećete osjećati noge, onda želimo da to bude od užitka, a ne zastoja krvotoka.

S namjerom da svima priuštimo bolje seksualno iskustvo, donosimo tri najgora i najmanje zadovoljavajuća mjesta za seks. Zahvaljujući filmovima, mnogi od vas baš ova mjesta smatraju savršenim mjestima za istraživanje, no ona bez ikakve sumnje neće pružiti baš ništa osim fizičke boli, puno znoja i minimalne količine zadovoljstva s povremenim ozbiljnim ozljedama. Vrijeme je da ih prebacite na crnu listu!

1. KUHINJSKI ELEMENT

Zvuči bezopasno i, bez sumnje, izgleda odlično u filmovima i zato razumijemo zašto ste propustili posve očiti razlog zašto je ta ideja u našem slučaju osuđena na propast. Objasnit ćemo: prosječna visina kuhinjskog elementa je oko 90 cm; samo malo više od prosječnog muškog kuka. Tome pridodajte savijeno ili nakošeno žensko tijelo i nije teško zaključiti kako ćete izgubiti osjećaj u nogama i prije nego penetracija uopće krene. Svaki pokušaj ili izmjena vrlo će brzo ubiti ikakvu atmosferu i neće završiti uspješno, definitivno ne sa sretnim završetkom.


2. VODENI SPORTOVI

Nebitno radi li se o jacuzziju, bazenu, mediteranskoj uvali ili vašoj tuš kabini, seks u bilo kakvoj vodi jednostavno je precijenjen i ne bi ga se trebalo pokušavati bez nekoliko litara lubrikanta iako čak ni onda neće biti previše isplativ. Jacuzzi možda i nije u potpunosti osuđen na propast, naravno, ako možete zadržati dah na četiri minute ili više. Pa, mislim da se oboje možemo složiti da će vaše vrijeme i energija biti isplativija na nekom drugom mjestu.


3. FESTIVALSKI WC

U najboljem slučaju, u mogućnosti ste izvoditi nevjerojatne seksualne akrobatike zbog kojih je seks toliko dobar da uopće ne osjećate izrazito neprivlačan smrad mješavine raznih tjelesnih izlučevina. U najgorem slučaju? Prokleta se stvar sruši s vama u njemu. O da, ne bi bilo prvi put.

 

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj