Najčudnija mjesta za seks

06/05/2013

Kad je riječ o seksu, svakako podržavamo seks izvan spavaće sobe. Ali, neki parovi ipak odu malo predaleko. Pročitajte najčudnija i najneprikladnija mjesta gdje su parovi uhvaćeni za vrijeme seksa.

WC u McDonalds-u
Par iz Velike Britanije je bio izbačen iz McDonaldsa zbog seksa na podu WC. Bili su toliko glasni da su uznemiravali ostale goste. Ne znamo za vas, ali nama se ta ideja ne čini nimalo privlačnom, mi bi radije uživali u krumpirićima u McDonaldsu.

Policijski automobil
Par iz Texasa je zaključio da je najbolja stvar koju mogu napraviti nakon što su bili uhićeni zbog posjedovanja droge, seks na stražnjem sjedalu policijskog automobila. Iako je djevojka bila vezana lisicama, uspjela je dečka oralno zadovoljiti.

Google Earth
Nakon što su vidjeli da je auto koji snima za Google Earth u susjedstvu, jedan australski par je zaustavio automobil i dopustio kameri da ih uhvati u seksualnom odnosu.

Banka
Jedan par u Francuskoj uhvaćen je za vrijeme seksa na podu banke. Akciju su prekinuli kad ih je grupa tinejđera počela snimati mobitelom.

Parkiralište fast food-a
Jedan stariji par također je bio malo nestašan na parkiralištu jednog fast food-a u Kaliforniji.

Žičara
Seks u kabini žičare u Kini potaknuo je službenike da izdaju upozorenje za putnike. Prije samog ukrcaja u kabinu, putnici sada mogu vidjeti znak: „Oprez, opasno je prepustiti se intimnostima u zraku“.

Most
Jedan par iz Estonije odlučio je podići seks na vrlo visoku razinu pa su se poseksali na mostu Arch Bridge. Iako su možda mislili kako ih nitko ne vidi, njihovu akciju snimio je prolaznik i sada je ovjekovječena na webu.

Javni bazen
Jedan mladi par odlučio je ignorirati ostale kupače i poseksati se u javnom bazenu. I da, bili su uhićeni.

Vrh nebodera
Ekipa za čišćenje bila je šokirana kad su pronašli ženske gaćice na vrhu nebodera The Shard, najvišeg nebodera u Europi. Iako tehnički nisu bili uhvaćeni, dokazi postoje pa je prema tome i osiguranje u zgradi pojačano nakon tog otkrića.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj