Najbolje poze za seks u autu

13/04/2017

Ako vam je misionarski položaj u krevetu dosadio, raspirite vatricu seks igricama u svom automobilu (naravno, na mjestu na kojem nećete imati "gledatelje". Osim ako vas to ne pali). Slijede 4 vruće ideje koje će oduševiti vašeg dečka! p.s. možete ponijeti i dekicu

1. Poza 69 na stražnjem sjedalu. 69 je položaj u kojem oboje možete paralelno uživati ali pripazite: neke muškarce ta poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju, pa predlažemo da on počne zadovoljavati vas malo prije nego i vi njega.

2. Seks na haubi. Zašto bi se uopće gurali u automobilu ako je vani lijepa i topla proljetna večer. Naslonite guzu na rub haube ili se okrenite licem prema njoj i nagnite....Nakon seksa možete uživati u pikniku pod zvijezdama. Čovjek ogladni, zar ne?

3. Poza  "Zračni jastuci". On sjedi na suvozačevom mjestu, a vi mu sjedite u krilu. Zaronite mu glavu među svoje grudi i pustite ga neka se poigra s njima, prije nego krenete u pravu "akciju".

4. Predigra bez penetracije. "Glavno jelo"  sačuvajte za kasnije, kod kuće, a u automobilu započnite predigru koja će uključivati oralni seks i gledanje masturbacije partnera (ali bez penetracije, ma kako napaljeni bili). Vjerujte nam, nećete moći dočekati da vas lift doveze do vašeg kata. Zapravo, i ne morate. Jeste li se ikad seksali u liftu?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj