Najbolja poza kad dečko ima golem penis

26/04/2013

Mislili ste da nećemo znati odogovoriti na sva vaša pitanja? Varate se:) Znamo i koja je najbolja pjesma za striptiz, kako se prilikom oralke poslužiti zubima te koja je najbolja zamjena za lubrikant

Dečko ima golem penis. Koja je poza najbolja da uživam, a da me ne povrijedi? Zajašite ga – tako možete kontrolirati koliko duboko ulazi u vas.

Je li točno kako neki dečki vole da se tijekom oralke poslužimo i zubima? Da, ali najprije isprobajte kako će reagirati ako ga zubima dodirnete pri dnu spolovila, nikako nemojte prvo krenuti na vrh.

Imate li kakav savjet za njega u vezi oralnog seksa? Neka započne rad jezikom dok su gaćice još na vama. Intenzitet je sasvim drukčiji.

Koja je najseksi pjesma za striptiz? “Oops (Oh My)” grupe Tweet. Nije najnovija, ali ima odličan ritam.

Što je najbolja zamjena za lubrikant? Pljuvačka.

Vidjela sam da je u knjigama nazivaju CAT poza. Što je to? Više je riječ o tehnici – započnite seks u misionarskom položaju, ali neka se on pomakne nekoliko centimetara naprijed kako bi zdjelicom pritisnuo klitoris.

Koji je najbolji pokret za pojačavanje erekcije? Uhvatite ga za korijen, povucite nekoliko puta te izgovorite nešto prosto.

Kako da mu dam do znanja da ga želim dok smo u gradu? Uvucite ruku u njegov džep, uhvatite ga za penis i recite: “Jedva čekam da dođemo kući!”

Ne volim gutati kad svrši. Što da radim? Držite maramice u blizini kreveta.

Kako da ga iznenadim tijekom predigre? Uhvatite ga za penis pa vrhom prijeđite preko svoga klitorisa.

Voljeli bismo probati seks u javnosti. Gdje da to učinimo? U autu na parkingu, ali noću. Ili na nekoj plaži.

Jako se ovlažim tijekom seksa. Je li to u redu? Da.

Foto: Getty Images

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj