Najbizarnije seks nesreće

20/04/2017

Znanost tvrdi da je seks zdrav, no neke je ljude stajao života

„Pregrizla mu penis“
Jedan se kineski ljubavnički par prepustio strastima u automobilu na praznom parkiralištu. Na njihovu nesreću, nakon desetak minuta na parkiralište se dovezao pijani muškarac u kamionetu i zabio u stražnji dio automobila u trenutku u kojem je žena oralno zadovoljavala svog ljubavnika. Zbog siline udarca i iznenađenja naglo je zatvorila usta i – svom snagom zagrizla njegovo „ponos“ koji su liječnici morali „krpati“.

„Zapeli u seksu“
Postiji stručni izraz za to. „Penis captivus“ ili na hrvatskom „uhvaćeni penis“. Kad se penis nalazi u vagini, postaje izuzetno nabreknut, a istovremeno se mišići dna zdjelice žene ritmički stežu tijekom orgazma. Prilikom tog stezanja može doći do zaglavljenja penisa. Prilično neugodno ako ste se, poput naših sugovornika, bacili na jedan „brzinski“ seks prije nego se probudi njegova sestra, koja spava u istoj sobi. „Nju je buka probudila, a mi se nismo mogli razdvojiti. Nije to trajalo dulje od par minuta, ali meni je trajalo kao vječnost. Nikad neću zaboraviti njezin šokirani pogled“, ispričala nam je sudionica nemilog događaja.

„Ubio ga vibrator“
Jedan se nezaposleni Londončanin 2013. zabavljao masturbirajući s vibratorom u anusu. No slučajno je otišao predaleko i više ga nije mogao istisnuti. Zbog neugode nije želio tražiti pomoć sve do petog dana kada je vibrirajući dildo probio njegovo debelo crijevo. Proveo je više od mjesec dana u bolnici i  na kraju preminuo od sepse i ozlijeđenih crijeva.

„Orgazmička smrt
Jedan se starac samozadovoljavao usisavačem, doživio orgazam i od silnog uzbuđenja- umro. Našli su ga polugolog, s tragovima sperme i cijevi od usisavača pokraj njega.
 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj