Muškarci ovo nikada ne primjećuju tijekom seksa

20/02/2018

Možete predahnuti i opustiti se!

Prirodno je da ste malo nesigurne u krevetu. Ali predivna stvar kod muškaraca je ta što oni ne primjećuju mane na ženskom tijelu tijekom seksa. Čak ih se nisu u stanju sjetiti ni nakon seksa. Oni su se upravo seksali, kako je uopće moguće da im nešto drugo bude na pameti?

1. Koliko ste glasne

Važno je da vaš glas bude na malo višim decibelima tijekom seksa. Tako izražavate ono što osjećate bez upotrebe riječi što je muškarcima itekako privlačno jer im govori rade li sve dobro. Naravno, ne trebate biti ni preglasne.

2. Kretanje vaših grudi

Ako ste obdarenije, ponekad vam se može činiti da vam grudi letaju do stropa, zbog čega se vjerojatno osjećate nelagodno jer razmišljate što on o tome misli, a on zapravo samo uživa u predstavi.

3. Vaš izraz lica

Razmišljate jeste li dovoljno lijepe, jesu li vam usta previše otvorena i kakav imate pogled. Umjesto toga, za to vrijeme obratite pažnju na njegov izraz lica, garantiramo vam da ima isto tako 'čudan' izraz lica kao i vi. Orgazam se bliži!

4. Bubuljice

Čak i one na čudnim mjestima. Njegove oči su na glavnoj atrakciji, a ne na dijelovima za koje mu je vjerojatno potreban mikroskop.

5. Znojenje

On želi znati da ste se 100 posto unijele u akciju s njim. Ali i feromoni koje vaše tijelo oslobađa kada se znojite tijekom seksa su još jedan 'turn on' za njega!

6. Depilacija

Niste se obrijale prethodnu večer ili ste propustile neki dio. Muškarci ne očekuju da budete savršeno glatke svakoga dana i baš svaki put kada se seksate. Oni su sretni kada vas vide potpuno golu bez obzira na to je li vam neka dlačica ostala ili ne.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj