Misli koje “ubijaju” seks

25/07/2011

Broj žena koje se ne mogu opustiti kako spada i doživjeti sve čari tjelesnog užitka sve je veći. U trenutku kad bi trebale uživati u dodiru kože na koži, počnu razmišljati o bezvezarijama koje ih dodatno dekoncentriraju. Ni muškarci nisu puno bolji

d

Najveća briga koja mori frajere tijekom seksualnog odnosa je koliko će on trajati. Takvo razbijanje glave potpuno je bespotrebno. Prosječan odnos traje između tri i trinaest minuta, a i sami smo se uvjerili kako ponekad nije bit u trajanju nego u kvaliteti i intenzitetu.

Žene se kao i obično puno više opterećuju pa dok vode ljubav u glavi vrte filmove tipa, nisam depilirana i hoću li biti dovoljno "dobra", a opterećuju ih poslovne brige i svakodnevne obaveze.

Poražavajući podatak koji je otkrilo jedno istraživanje kaže da polovica žena tijekom seksa razmišlja o dlakama iako je nebrojeno puta napisano i rečeno kako muškarci tijekom seksa ne primjećuju takve stvari jer su koncentrirani na druge dijelove tijela.

Zabrinutost oko kvalitete "izvedbe" može se prevladati komunikacijom s partnerom. I žene i muškarci imaju seksualne fantazije. Razlikujemo se jedino po tome što ih neki ostvare, a neki se to ne usude. Povjeravanje takvih misli između partnera dovodi do strastvenijeg seksa, ali i kvalitetnijeg partnerskog odnosa.

Četvrtina žena tijekom seksa ponekad razmišlja o kućanskim poslovima koji je čekaju. Dvadeset posto žena razmišlja o poslu. Žene su opterećene obavezama, pod stresom su, a muškarci ih mogu oteti takvim mislima. Aktivniji seks uz blagu dominaciju, povlačenje za kosu ili pljeskanje po stražnjici, učinkovito vraća u stvarnost.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj