Matirajte ga u nekoliko seksi poteza

09/10/2011

Postoje neke stvari koje dečki vole u krevetu, a gotovo nikad ih neće tražiti…

s

Ženama je potrebno više vremena da se uzbude od muškaraca - to vam je sigurno poznato. Iako će vaš dragi učiniti sve što je potrebno da vas uzbudi, nimalo mu neće smetati ako to učinite sami – pred njim, dok on gleda. Opuštenost i dobra zabava presudne su za podizanje libida – vašeg i njegovog! Smislite okladu u kojoj će onaj tko izgubi morati ispuniti seksi želju pobjednika.

Partneru uvijek recite ako se osjećate dobro. Pohvalite ga kad radi nešto što vam godi, ali ga podsjetite i na stvari koje vam se ne sviđaju previše.

Muškarcima je važno da vide ono što žele – stoga se pobrinite da vas vizualno primijeti. Iako ste možda sramežljivi i ne usudite se tijekom ljubavne igre napraviti nešto za što smatrate da bi vam pokvarilo imidž dobre djevojke, ne morate se brinuti – ako se ne suzdržavate, to će ga jako uzbuditi! Pokušajte napraviti nešto što ne očekuje, makar se radilo samo o nekom novom položaju. Upamtite: ponavljanje istih stvari može učiniti seks dosadnim. Stoga budite spremni eksperimentirati u krevetu. Budite maštoviti i slobodno preuzmite inicijativu. Iako bi ga to moglo malo uplašiti, vrlo će se brzo predati vašim čarima.

Tijekom seksa mu slobodno prišapnite nešto “prljavo”. To će ga maksimalno napaliti. A želite li ga totalno izludjeti, recite mu da legne na leđa i ništa ne radi. Pokušajte ga nagovoriti (99 posto frajera će pristati bez previše razmišljanja) da mu vežete oči. Potom se prepustite mašti i zadovoljite ga do kraja. Bez brige, premda vam možda zvuči da je on u centru pažnje i da se samo vi morate potruditi oko njega – ako je pravi frajer za vas, vratit će vam seksi uslugu višestruko.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj